Witam mam dwa pytania pierwsze to czy pamięć 24a02 spokojnie odczytam jak 24c02 a drugi to prośba o ewentualny gotowy wsad dla pojemności pojedynczego ogniwa 5800 mAH.
A skąd ty masz ogniwa o pojemności 5800 mAh?
Wsad w pamięci baterii napisany jest dla baterii a nie dla pojedynczego ogniwa.
Poniżej masz zresetowany wsad.
Załączniki:
itronix_org.rar(211 Bajtów)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
Ogniwa mam ze sklepu 3,7V 5800 mAh .
Wiem ze wsad jest dla baterii i stad potrzebuje jeśli ktoś posiada gotowy dla ogniw 5800 mAh.
Wiem że nie ma tam jednego ogniwa .
Wszystko ładnie i pięknie ale, niestety to wsad dla oryginalnej baterii (okolo 6000 mAh) a ja mam 3x5800 mAh co daje 17400 mAh dla całej baterii i stad potrzebuje właśnie wyedytowany oryginalny wsad ze zmieniona pojemnością i wyzerowanymi cyklami.
Chyba że tzw laminate. Ja mam ogniwa o pojemności 3500 mAh i to są podobno największe dostępne. Podeślij mi link do twoich ogniw - czasem przydałyby sie takie.
✨ W dyskusji poruszono dwa główne pytania dotyczące pamięci 24a02 i 24c02 oraz wsadu dla ogniw o pojemności 5800 mAh. Użytkownicy potwierdzili, że pamięć 24a02 można odczytać jak 24c02. W kontekście wsadu, użytkownik poszukiwał gotowego pliku dla baterii z trzema ogniwami 5800 mAh, co daje łączną pojemność 17400 mAh. W odpowiedziach zasugerowano, że wsad powinien być dostosowany do nowej pojemności oraz zresetowanych cykli. Użytkownicy wymienili się informacjami na temat ogniw 18650 oraz ich pojemności, a także podzielili się gotowym wsadem. Wygenerowane przez model językowy.