logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 3410 nie włącza się po błędzie zapisu podczas flashowania - co zrobić?

Janusz Grybel 21 Maj 2005 19:17 921 3
REKLAMA
  • #1 1513530
    Janusz Grybel
    Poziom 11  
    Telefon nie miał zasięgu a tak gdzieś na środku wyświetlacza była wyświetlona kropeczka.Pomyślałem że to wina softu więc postanowiłem go wymienić. Odpaliłem rolisa i wszystko szło dobrze do pewnego momentu aż został wyświetlony jakiś tam error o błędzie zapisu.Od tego momentu telefon nie daje sie włonczyć ani nie reaguje no rolisa ani knoka! Co robić????
  • REKLAMA
  • #2 1513869
    szlejk
    Poziom 21  
    Ocena: 12
    Proponuje przed zaczwciem flashowania uruchomic jeszcze raz kompa.Potem wyczyscic cały flash i wgrac wszystko od nowa.Ale nie gwarantuje ze bedzie zasięg.Powodzenia.
  • REKLAMA
  • #3 1514382
    Kolba44
    Poziom 17  
    Ocena: 4
    witam.
    a ja bym stawial na uszkodzenie hw...wymyj i wygrzej telefon...pozniej przeflashuj dograj epprom...resety itp...jesli dalej nie bedzie zasiegu no to bedziemy myslec...
    pozdrawiam
    kolba44
  • #4 1514568
    axel234
    Poziom 17  
    Ocena: 6
    myślę, że objawy typu kropeczka na środku wyświetlacza to RACZEJ nie wina sw a raczej hw, no ale próbować warto... zresetuj komp i próbuj ponownie... powinno ruszyć. napisz czy poszło. jak nie to będziemy dalej myśleć.
REKLAMA