wiem że te wsady są inne ponieważ je porównywałem.Pamięć zczytana była programatorem seeprog jako 93c46 ,takie sugestie wyczytałem w którymś z postów na tym forum by czytać ją właśnie jako 93c46.
Dziękuję panowie za szybką reakcje ale mam jeszcze jedno pytanie.zanim rozkrecilem to radio i dostalem się do tej pamieci to probowalem wpisac kod generowany przez kalkulatory i na ekranie swieci się napis 2 safe i nie mogę kombinacja klawiszy przejsc do wpisania kodu.Macie moze jakieś pomysly?
Alpin dziekuje za zczytanie kodu.W ogóle chciałbym wszystkim podziękować za pomoc.Dla zainteresowanych podpiołem radio na noc w aucie uruchomione ale bez przekręcania stacyjki.Rano po otwarciu auta radio było wyłączone i wrócila możliwosc wpisywania kodu.Dziękuje i pozdrawiam.Temat do zamknięcia
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
Użytkownik prosił o odczytanie kodu do radia Audi Symphony 2 S330 z pliku bin. Otrzymał różne sugestie dotyczące odczytu pamięci, w tym użycie programatora seeprog jako 93c46 oraz 93lc66 w organizacji 128x16. Po zastosowaniu wskazówek, użytkownik uzyskał kod 1639. Po wcześniejszych próbach wprowadzenia kodu, radio wyświetlało komunikat "2 safe". Użytkownik został poinstruowany, aby podłączyć radio na noc w samochodzie, co przywróciło możliwość wpisania kodu. Użytkownik podziękował za pomoc i zamknął temat. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.