Mam prosbe, gdyz do swojej pracy magisterskiej moze sie okazac ze bede potrzebowal jakis symulator. I robie rozeznanie z dostepnych symulatorow znalazlem narazie zetwork silmulator - niestety jego obsluga - pisanie skryptow mnie przeraza. Moze ktos tym sie zajmowal albo zajmuje. Praca bedzie dotyczyc bezpieczenstwa wifi ale jeszcze nie jestem na 100% pewny pod jakim kątem.
Nie musi byc darmowy, wazne bym mogl go sobie zobaczyc i sprawdzic, a mam nadzieje ze sprawe licencji zalatwila by uczelnia. Podajcie mi jakies nazwy, linki.
A moze macie tez jakis pomysl na jakies fajne doswiadczenie, ktore w ramach pracy bede mogł przedstawic, gdyz samo lamanie wep okazalo sie zbyt trywialne jak na prace magisterska.
Nie musi byc darmowy, wazne bym mogl go sobie zobaczyc i sprawdzic, a mam nadzieje ze sprawe licencji zalatwila by uczelnia. Podajcie mi jakies nazwy, linki.
A moze macie tez jakis pomysl na jakies fajne doswiadczenie, ktore w ramach pracy bede mogł przedstawic, gdyz samo lamanie wep okazalo sie zbyt trywialne jak na prace magisterska.