logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć simlocka z SE T68i? Kody i kabel terminator nie działają

atlantycki 27 Maj 2005 16:04 870 5
REKLAMA
  • #1 1528958
    atlantycki
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    Mam telefon t68i z simlockiem na erę , mam tez kabel terminator no i na początek zczytałem kody divem 5.0 "read all codes" potem wklepalem w telefonie <**< i pokazaly sie 4 kłudeczki , probowalem wpisywac po kolei - wpisałem odpowiedni kod i nacisnąłem YES w telefonie ale na ekranie telefonu pisalo niedozwolone - czym się akceptuje te kody ? :/ jestem zielony troche w temacie , potem probowalem usunąc simlocka przez div "clear SP locks" wszystko szło ładnie - operation succesfull , ale nadal telefon ma simlocka :/ . Co na to poradzic , pewno cos źle robie , prosze o pomoc .
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1528970
    kameleon5
    Poziom 21  
    Ocena: 4
    trochę CIę naprowadzę telefon ma cztery locki było na forum o tym dużo a teraz powodzenia w szukaniu.
  • REKLAMA
  • #3 1529090
    atlantycki
    Poziom 18  
    Moze byś tak jeszcze cos naprowadzil , bo ta wyszukiwarka tutaj jest do bani . Czy musze flashowac ten telefon ? czy zmieniać IMEI ?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 1529189
    ninjahwdp
    Poziom 28  
    sflashuj gdfs a nastepnie zdejmik locka
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 1529284
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    ja przywrocilbym imei'a... Jesli nie pomoze wgranie gdfs'a sprobuj wgrac t68i_full_gdfs_in_avr_format.sbn i przywriocic imei...
  • #6 1532902
    atlantycki
    Poziom 18  
    Eh , niemialem dostepu o sieci i sam zaczalem kombinowac , otóż wgralem t68i_full_gdfs_in_avr_format.sbn , potem flasha i modem , a potem wczesniej zgranego gdfs-a i jest OK , dzieki za odpowiedzi
REKLAMA