logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lark Freebird 43.1 - automapa nie uruchamia się, wraca do menu

Daxxx 19 Lip 2015 10:55 1314 2
REKLAMA
  • #1 14859097
    Daxxx
    Poziom 8  
    Cześć,
    dzisiaj podczas próby uruchomienia automapy na Larku 43.1 podczas wczytywania programu i mapy wyrzuca mnie do głównego menu urządzenia. Próbowałem uruchomić program jakieś 10 razy, resetowałem urządzenie, wyciągałem i na nowo wkładałem karte SD ale to nic nie dało, zawsze wywala do menu larka. Jeszcze wczoraj wszystko działało normalnie, jedyne co zmieniałem to ustawienia trasy i wyłączenie LiveRoutes (tak raczej na larku nie działa to pomyślałem, że może odciąży to system) oraz rozładowała mi się bateria w nawigacji ( to może być przyczyną problemu jeśli akurat coś się zapisywało i może program się posypał)
    Wiecie jak to naprawić? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi :)
  • REKLAMA
  • #2 14859510
    kindlar
    Poziom 42  
    Ocena: 1626
    Wgraj AM na inną kartę i sprawdź.
  • #3 14861079
    Daxxx
    Poziom 8  
    Zrobiłbym tak, tyle, że obecnie nie mam przy sobie nawigacji, ojciec ją wziął dlatego narazie podłączenie do PC odpada, może znacie jakiś sposób bezpośrednio na nawigacji, jakieś zmiany w ustawieniach czy coś? ( wiem, że raczej się nie uda, ale może jednak ktoś miał takie coś i sobie jakoś tak poradził)
REKLAMA