logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak najlepiej wykorzystać 180 zł na koncie Play przed końcem umowy?

Dexios 31 Lip 2015 21:12 909 6
REKLAMA
  • #1 14890006
    Dexios
    Poziom 8  
    Ocena: 1
    Witam.
    Nie wiem czy wybrałem dobry dział, jeśli nie z góry przepraszam. Mam taki problem, gdyż niedługo kończy mi się umowa z operatorem, a przechodząc do nowego przepadną wszystkie środki z mojego konta, których nagromadziło się ponad 180zł. Chcę je wykorzystać przed końcem umowy, a konkretniej to chodzi mi o ich najkorzystniejszą wymianę na realne pieniądze. Słyszałem coś o programach SMS Premium, ale stawki tam są zazwyczaj z 30-45% korzyścią dla mnie. Ktoś może wie jak lepiej je wykorzystać lub w konieczności podać zaufaną stronę z SMS Premium. Z góry dziękuję za odpowiedź.
    P.S.
    Obecnie mam umowę MIX na kartę w Play.
  • REKLAMA
  • #2 14890021
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 14890088
    Dexios
    Poziom 8  
    Czytałem o tym teraz na stronie Play, i niestety usługa ta dostępna jest tylko dla użytkowników posiadających abonament. Zapomniałem dopisać że ja mam umowę MIX na kartę.
  • REKLAMA
  • #4 14890115
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #5 14890162
    Dexios
    Poziom 8  
    Patrzyłem też na chomikuj ale to jest jeszcze bardziej nieopłacalne. Na allegro są aukcje z transferami 5GB za 1zł, gdzie SMSem bym musiał zapłacić chyba coś koło 7zł. Mam taką umowę Play MIXtura na 30 doładowań.
  • REKLAMA
  • #6 14890186
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 14890213
    Dexios
    Poziom 8  
    To spróbuję tych SMS Premium. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam :)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje sposobów na wykorzystanie ponad 180 zł na koncie Play przed końcem umowy, ponieważ po przejściu do nowego operatora środki przepadną. W odpowiedziach zasugerowano kilka opcji, takich jak doładowanie telefonu innej osoby, płatności SMS za usługi na stronach takich jak chomikuj.pl, oraz wykorzystanie SMS Premium. Użytkownik zauważył, że usługa doładowania nie jest dostępna dla umowy MIX. Inne propozycje obejmowały przeniesienie środków na inny numer, darowizny na cele charytatywne, oraz doładowania kont w grach. Ostatecznie użytkownik zdecydował się na SMS Premium.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA