logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Radio BECKER Indianapolis 7923 oraz Morel TEMPO 6 zestaw odseparowany

dogi92 03 Sie 2015 10:45 1806 0
REKLAMA
  • #1 14894955
    dogi92
    Poziom 10  
    Witam, mam do sprzedania między innymi radio z GPS o niesamowitej jakości dźwięku jak na ówczesną generacje z 32 bitowym przetwornikiem analagowo cyfrowym, trafiło w moje ręce razem z samochodem sprowadzonym z niemiec, użytkowałem je bez problemu przez kilka lat, do kompletu dorzucam to co na zdjęciach, czyli zestaw głośno mówiący Audio 2000 sam w sobie warty kilka stówek, wszelkiego rodzaju kable do podłączenia, uchwyt na telefon i oczywiście kod oraz całkiem nową antene GPS. Nic nie jest ułamane czy zepsute chodzi bez problemów, GPS działa łapie zasięg, dźwięk jest niesamowicie czysty z oryginalnych płyt i dobrych źródeł świetnie gra pod wzmacniaczem i dobrymi głośnikami polecam. Dodam tylko, że w rzeczywistości stan radia jest lepszy oraz wygląda ładniej i bardziej przekonująco niż na zdjęciach.

[Sprzedam] Radio BECKER Indianapolis 7923 oraz Morel TEMPO 6 zestaw odseparowany [Sprzedam] Radio BECKER Indianapolis 7923 oraz Morel TEMPO 6 zestaw odseparowany [Sprzedam] Radio BECKER Indianapolis 7923 oraz Morel TEMPO 6 zestaw odseparowany [Sprzedam] Radio BECKER Indianapolis 7923 oraz Morel TEMPO 6 zestaw odseparowany [Sprzedam] Radio BECKER Indianapolis 7923 oraz Morel TEMPO 6 zestaw odseparowany

Cena: 550 za komplet

Morel Tempo 6: od siebie dodam tylko, że głośniki na 100% oryginalne, bo słyszałem że zdarzają się podróbki, zakupione u oficjalnego dystrybutora w Polsce: SoniaDraga przez większość czasu były napędzone zmostkowany uDimension 4.300 także o przesterowywaniu nie było mowy. Szanowane i używane z rozwagą.

450zł
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
REKLAMA