Chciałbym zainwestować w audio do pokoju 4x3m. Muzyki słucham z komputera i telefonu, rzadziej z CD, w tej chwili wszystko leci przez Sony MHC-RG30 które ani mocne nie jest a i fajnie jakby więcej basu miało. Nie jestem jakimś audiofilem ani purystą i raczej średnio znam się na sprzęcie tego typu. Wstępnie patrząc po portalach zestawiłem sobie wzmacniacz Technicsa SU-V560 i kolumny Pioneer CS-901.
Nie przeszkadzają mi używane i duży pobór prądu. Lubię nisko schodzące basy ale pozostała część pasma musi być też słyszalna a nie zagłuszona przez huczenie. Słucham różnej muzyki od metalu poprzez rap, trap, trance aż do j-pop'u
Jeśli coś przeoczyłem to pytać, dopowiem.
PS. Chciałbym zamknąć się w 1000zł ale w razie eN mógłbym dorzucić kolejne 200na coś przekonującego
Nie przeszkadzają mi używane i duży pobór prądu. Lubię nisko schodzące basy ale pozostała część pasma musi być też słyszalna a nie zagłuszona przez huczenie. Słucham różnej muzyki od metalu poprzez rap, trap, trance aż do j-pop'u
Jeśli coś przeoczyłem to pytać, dopowiem.
PS. Chciałbym zamknąć się w 1000zł ale w razie eN mógłbym dorzucić kolejne 200na coś przekonującego