logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki amplituner do 1300 zł polecacie? Opinie i rekomendacje marek

Bubsztyk 04 Cze 2005 15:03 1223 4
REKLAMA
  • #1 1549834
    Bubsztyk
    Poziom 2  
    Witam wszystkich uzytkownikow. Sprawe mam taka ze nosze sie z zamiarem zakupienia jakiegos amplitunera. Funduszowo jestem gotow wyłozyc do 1300zł i chcialbym zasiegnąc waszej opinii. Jaki byscie mi polecili. Jakie firmy sa konkretne. Chce kupic jakis pozadny sprzecik.
  • REKLAMA
  • #2 1549887
    Dj Gacek
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    Cześć! Jak chcesz naprawde cos wypas to tylko harman kardon! Ja mam cd tej firmy (HD 750) i choć jest wybredny (nie papusia niektórych cd) to świetnie gra! Powtarzam ja bym brał coś Harmana tylko, że 1300zł może być mało!
  • REKLAMA
  • #3 1550707
    Bubsztyk
    Poziom 2  
    W sumie te 1300 to tak orientacyjnie bo taka sume mam teraz na ta przeznaczona ale w sumie moglbym cos do tego jeszcze dodac. A co myślicie np. o Panasonic'ach albo jakiejs Yamach'ce. Bo widzialem kilka ciekawych "piecykow" tych firm w dosc przystepnej cenie. Tylko nie wiem czego mozna sie po tych firmach spodziewadz... Podpowiedzcie cos...
  • REKLAMA
  • #4 1550795
    different
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    Szczerze polecam Yamahę , ewentualnie na allegro możesz kupić niezłe perełki ONKYO ( moim zdaniem jeden z przodowników w amplitunerach obecnie ) , poza tym DENON ( ale to również wyższa cena i poszukałbym czegoś na allegro - czasem można nawet z gwarancją dostać coś ciekawego za przystępną cenę ). Pozdrawiam !
  • #5 1551157
    Jobej
    Poziom 18  
    Ocena: 16
    Ja też polecam Ci Harman Kodon albo Marantz. Modele Yamahy i Onkyo z tej półki cenowej nie są za wiele warte.
REKLAMA