Chassis CP375 1.Select channel 70 and set sharpness to min.
2.Press Timer Off button on RC and Vol- on front panel at the same time.
3.Press CH up/down buttons to access function.
4.Press+/- buttons to alter function values.
5.Press Store button after each adjustment.
6.Exit Service mode by pressing normalisation button.
Pozdrawiam
Witam niestety nie mam takiego kanału mogę jedynie nastawić na kanał 57 najdalej, tak przyokazji czy może mi ktoś napisac jak wejść do tego trybu serwisowego ale po polsku.
Niestety nie znam J.Angielskiego pozdrawiam.
✨ Dyskusja dotyczy sposobu wejścia do trybu serwisowego w telewizorze Daewoo model 14Q1 z podwoziem CP375. Podano instrukcję aktywacji trybu serwisowego: należy ustawić kanał 70 i minimalną ostrość, następnie jednocześnie nacisnąć przycisk Timer Off na pilocie oraz Vol- na panelu przednim, a następnie używać przycisków CH do nawigacji i +/- do zmiany wartości funkcji, zatwierdzając zmiany przyciskiem Store. Wyjście z trybu serwisowego następuje przez naciśnięcie przycisku normalizacji. Autor zgłasza problem, ponieważ jego telewizor ma maksymalny kanał 57, co uniemożliwia wykonanie instrukcji. W dyskusji pojawia się odniesienie do "Zeszytu nr 11" – serwisowego podręcznika zawierającego tryby serwisowe, jednak brak jest szczegółowych wyjaśnień lub skanów tego dokumentu. Użytkownicy sugerują kontakt prywatny w celu uzyskania dodatkowych informacji lub skanów, a także pytają o konkretne ustawienia, które autor chce zmienić. Wygenerowane przez model językowy.