logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] Transformator do telewizora PHILIP 25PT-7106/58

EWA GANO 11 Wrz 2015 11:17 657 2
REKLAMA
  • #1 14987496
    EWA GANO
    Poziom 1  
    Witam !

Mam taką sprawę odnośnie mojego telewizora marki : PHILIPS model : 25PT7106/58 .

Był pan od naprawy i stwierdził, z e jest cos nie tak z transformatorem wysokiego napięcia. Tyle wszystkiego.

Wiem,ze ten telewizor jest już nie co starym modelem aczkolwiek ma on bardzo ładny obraz - jak nowy. Bardzo dobry kineskop.

Chciałam zapytać, czy :

a/ Może u państwa w serwisie znalazł by się taki transformator wysokiego napięcia do telewizora tegoż typu ?

b/ Może istnieje jakiś zamiennik /odpowiednik który ewentualnie można by wykorzystać ?

c/ Może gdzieś w Warszawie istnieje punkt gdzie można by nabyć tego typu części do danego typu telewizora ?

Niestety, teraz nie za bardzo mogę oglądać telewizor . Proszę o pomoc w mojej sprawie w miare możliwości.

Dziękuję . Pozdrawiam. Ewa Gano
  • REKLAMA
  • #3 14989164
    bogred
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 276
    Pani Ewo. Transformator można kupić np. tu:
    http://www.cybor-tech.com.pl/szukaj1.php

Tylko dlaczego ten pan od naprawy sam nie kupi? I co to znaczy, że coś jest nie tak z transformatorem? Może jednak trzeba poprosić innego pana od naprawy, który Pani po prostu naprawi telewizor? W dziale TV Bazar jest opcja [zlecę].
REKLAMA