logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problemy z ładowaniem stron, DNS prob finished, torrent działa bez przerw

XMarcin_11 04 Paź 2015 20:05 753 4
REKLAMA
  • #1 15042650
    XMarcin_11
    Poziom 9  
    Witam,
    Mam dosyć spory problem, internet jakby "do końca dochodził do komputera".
    Uruchomiłem testowe pobieranie torrentem aby sprawdzić czy połączenie jest ciągłe ( torrent pobiera ciągle, bez przerw), a gdy próbuje otworzyć jakaś stronę, mam monit w przeglądarce: DNS prob finished (oraz inne DNS problem, podczas gdy inna strona otwiera się bez problemu. Musze odświeżyć stronę nawet 7 razy aby się utworzyła. Na Facebooku/ YouTubie tez są takie problemy + strona nie ładuje się w całości oraz nie wczytuje obrazów.

Komputer bez "śmieciowych programow" oraz wirosow
    Mój DNS- 8.8.8.8
    Załączniki:
    • Problemy z ładowaniem stron, DNS prob finished, torrent działa bez przerw 3.jpg (119.2 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Problemy z ładowaniem stron, DNS prob finished, torrent działa bez przerw 1.jpg (34.23 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Problemy z ładowaniem stron, DNS prob finished, torrent działa bez przerw 2.jpg (16.97 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 15042710
    Heinzek
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 494
    Pokaż wynik polecenia IPCONFIG/ALL wpisanego do okienka cmd.
    Daj tez wynik z polecenia: ping 8.8.8.8 -n 10
  • REKLAMA
  • #3 15042728
    XMarcin_11
    Poziom 9  
    Prosze screeny.
    Otworzenie tej strony zajeło mi 3 minuty. :c
    Załączniki:
    • Problemy z ładowaniem stron, DNS prob finished, torrent działa bez przerw ipcon.jpg (149.1 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Problemy z ładowaniem stron, DNS prob finished, torrent działa bez przerw ping.jpg (50.85 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 15042737
    Heinzek
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 494
    Próbowałeś innej przeglądarki? np Internet explorer lub opera?
  • #5 15042890
    XMarcin_11
    Poziom 9  
    Tak, nadal to samo
REKLAMA