logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola E365 - Jak zaktualizować soft do najnowszej wersji?

rudiszubert 08 Cze 2005 18:27 1206 8
REKLAMA
  • #1 1560774
    rudiszubert
    Poziom 19  
    Ocena: 221
    Mam taką motke ichciałem wgrać nowy soft.Poszedłem do serwisu bo telefon jest na gwarancji iściemniłem że robi mi problemy i poprosiłem owgranie.Powiedziano że nie ma problemu.Miałem odebrać go na drugi dzień,ale zadzwonili i powiedzieli że mają z nim problemy i odesłali go Radomia do głównego servisu Z kąd po kilku dniach go odesłali .Przy odbiorze powiedzieli mi,żeFirma MOTOROLA nie wyraża zgody na fleszowanie Nowym sotem 2.1.14 czy 2.1.15 i wgrali mi najnowszy jaki mieli t.j. ver0.1.46 E. Czy jest prawdą że jest to najnowszy oficjalny sot, a jeśli nie to co powinienem teraz zrobić żeby legalnie mieć nowy soft.
    pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1571544
    rudiszubert
    Poziom 19  
    Co jest Panowie?
  • #3 1572184
    Damiankca
    Poziom 27  
    Ocena: 14
    No co jest Flashy do tego fana jest od zarombania. Jaki by cię zadowalał soft w tym telefonie. Co chciałbyś w nim jeszcze zmienić Piły motorowej w opcji jeszcze nie ma ale na szczoteczką do zembów pracują będzie za kilka dni. Gościu po co spobie telefon kupiłeś do dzwonienia czy do zabawy. Ile ty masz lat dział Ci telefon to się ciesz. Inni mają większe problemy. Nie zaśmiecaj forum takimi pierdołami.
  • REKLAMA
  • #4 1573674
    rudiszubert
    Poziom 19  
    A może coś na temat? Bo widzę że to twoja domena nic o wszystkim.Pytanie postawiłem chyba jasno?
  • #5 1573736
    umik
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    kolego powiedz mi co da ci ten najnowszy soft kolega dobrze ci powiedział jak działa to sie cisz !!!
  • REKLAMA
  • #6 1573915
    rudiszubert
    Poziom 19  
    A po co się robi nowe soty? A nowe sterowniki do n.p. karty graficznej to po co>Głupie pytania zadajecie.Czy na starych sterach grafika działała czy nie?

Dodano po 4 [minuty]:

I jeszcze jedno.Po co kupować nowe modele telefonów przecież n.p. eryk Y-10 też dzwoni

Dodano po 17 [sekundy]:

I jeszcze jedno.Po co kupować nowe modele telefonów przecież n.p. eryk T-10 też dzwoni
  • #7 1757663
    morphe
    Poziom 1  
    Debile z RRSerwis chyba każdy telefon do Radomia wysyłają.
    Mi za naprawe po zwalonym sofcie krzyknęli 336zł, aż poprosiłem by mi kobita przez telefon powtórzyła bo nie wierzyłem.
  • #8 1757869
    piterFX
    Poziom 27  
    Ocena: 23
    morphe napisał:
    Debile z RRSerwis chyba każdy telefon do Radomia wysyłają.
    Mi za naprawe po zwalonym sofcie krzyknęli 336zł, aż poprosiłem by mi kobita przez telefon powtórzyła bo nie wierzyłem.

buahahahha no to jest dobre buahahahahahahhahahahaha az brzuch mnie boli
    a wracajac do tematu jak chcesz soft to zapraszam na matrax.net tamte forum jest poswiecona najbardziej dla motoroli tam dowiesz sie wzystkiego wystarczy tylko pocszukac
    ale z tego co zrozumialem to po co ladowac najnowszy soft to fona jak tamten dziala
    w softach nie ma az takich zmian jak w sterach do kart graficznych jak to napisales jak telefon ci sie nie zepsuje to serwis motoroli ci nie zmieni softu mozesz isc do serwisu ale utracisz gwarancje ale i na to sa sposoby
    a jak juz jestes takim maniakiem to idz do serwisu to ci dadza najnowszy :d
  • REKLAMA
  • #9 1977045
    rudiszubert
    Poziom 19  
    zamykam

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada telefon Motorola E365 i chciał zaktualizować oprogramowanie (soft) do najnowszej wersji. Po zgłoszeniu się do serwisu gwarancyjnego, gdzie zgłosił problemy z telefonem, serwis poinformował, że nie mogą wgrać najnowszych wersji softu 2.1.14 lub 2.1.15, a jedynie wersję 0.1.46 E, którą uznano za najnowszą oficjalną. W dyskusji pojawiły się opinie, że jeśli telefon działa poprawnie, nie ma potrzeby aktualizacji softu, gdyż zmiany w oprogramowaniu nie są tak istotne jak np. sterowniki do kart graficznych w komputerach. Wskazano również, że serwisy często odsyłają telefony do głównego serwisu w Radomiu, a próby wymuszenia aktualizacji mogą skutkować utratą gwarancji. Użytkownicy polecają forum matrax.net jako źródło informacji o oprogramowaniu Motorola. Wątpliwości dotyczą legalności i dostępności najnowszych wersji softu dla modelu E365 oraz procedur serwisowych związanych z aktualizacją.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA