logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Fiat Ducato 2.8 JTD - schemat ustawienia rozrządu potrzebny

robimej 26 Lis 2015 11:44 15489 1
REKLAMA
  • #1 15186306
    robimej
    Poziom 3  
    Ocena: 7
    Witam, Wymieniałem jakiś czas temu uszczelke bo były wycieki oleju, auto pochodziło zgasło i nie chciało zapalić, okazało się że musiałem wymienić czujniki i wtryski, auto 4 dni chodziło normalnie jednak zgasło i w ogole nie chce zapalić. w drodze zgasł odpaliłem jakoś do domu dojechałem, w ten dzień jeszcze odpalał na samostarie a na drugi dzień ani nie zagadał nawet z tym. wymieniłem jeszcze czujnik wału ale to nie to bo dalej nie zapala. Sam już nie wiem co może być przyczyną, już nie wiem czego szukać dlatego też pomyślałem o rozrządzie jednak nie moge znaleść schematu jak go ustawić. wpisując zapytanie o rozrząd Fiat Ducato 2.8 jtd wyskakują mi tylko obrazy dla 2.5
    Czy ktoś może mi podać grafikę do rozrządu Fiat Ducato 2.8 jtd ?
    Brak mi już sił i pomysłów co może być przyczyną :(

A u nas nawet mechanicynie potrafią go podłączyć pod komputer żeby sprawdzić. :/
  • REKLAMA
  • #2 15186450
    baton.e30
    Poziom 24  
    Ocena: 380
    Proste znaki wałek u góry pionowo, wał korbowy pionowo w dół znak na kole i na obudowie plastikowej, a pompa bodajże na bolec 7mm chyba że jest cp to nie ma znaczenia ustawienie.
REKLAMA