Witam.Około pół roku temu kupiłem od kolegi sony xperia z c6603 black . Miał problem typu nie było słychać nic przez słuchawkę podczas rozmowy. Dałem telefon do zrobienia i ok ale przy okazji poprosiłem o wymianę buzera. Telefon otrzymałem po 2 dniach do rąk i było ok. Niestety po nie długim czasie okazało sie że gdy telefon jest włączony do ładowania nie dzwonią żadne dzwieki tylko telefon wibruje mimo że dzwięk jest włączony. Oddałem telefon do innego specjalisty on powiedział że ktoś kto to robił wcześniej nie dał nowej uszczelki tylko zakleił tylną obudowę klejem ( telefon nie był narażony na wilgoć ) trochę pokręcił nosem bo nie chciał się brać do pracy po kimś ale zmienił mi znów buzer na nowy bo sądziłem że tutaj jest wina. Niestety dobrze było tylko 3 dni i znów po drugim lub trzecim ładowaniu telefonu nic nie dzwoni podczas ładowania i po odłączeniu od ładowarki również przez około pół godziny do godziny po czym dzwięki wracają ale jest jakby rzężenie w buzerze. Jaka może być przyczyna? Pozdrawiam.