logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Opel Astra III 2004 - program do kasowania błędów airbag, alternatywa dla Tech 2

lipamariusz 13 Cze 2005 23:11 7697 5
REKLAMA
  • #1 1575507
    lipamariusz
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Może ktos z kolegów walczył z wykasowaniem błedu w airbagu w oplu astrze III 2004. Mam taki fejs z programem do opli,ale niestety tych modeli już nie robi. Moje pytanie to. CZy jest już jakis program do diagnozy tych najnowszych opli? Oczywiscie o Techu nie mysle :) Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1588470
    smile91
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Opel Astra III to już inny świat, już TECH potrzebuje przystawke.Tu rządzi CANBUS,przyszłość motoryzacji ;-).Myslę,że nie będzie łatwo.
  • REKLAMA
  • #3 1599266
    Pawelkam
    Poziom 11  
    Gdzie mogę znaleźć TECHa do opil ( szczególnie interesuje mnie Astra 2 motor 2.0 benzyna)
  • REKLAMA
  • #4 1599334
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #5 1600018
    smile91
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Jak kupisz Tech-a,bedzie pasował do wszystkich Opli,potrzebne tylko będzie odpowiednie oprogramowanie.Do najnowszych np:Astra III bedziesz potrzebował specjalna przystawkę do Canbus-a.
  • #6 1713602
    2000MR
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    WITAM !!!
    ASTRA III MOŻESZ ZDIAGNOZOWAC JEDYNIE TECHEM 2 Z PRZYSTAWKĄ CANDI GDYŻ TAM ZNAJDUJĄ SIĘ TRZY RODZAJE SZYN DANYCH INFORMACJE SĄ PRZESYŁANE CYFROWO NA JEDNYM PRZEWODZIE.
    A MAM TAKIE PYTANIE JAK DIAGNOZUJESZ INNE OPLE BEZ TECH Z TEGO CO JA WIEM TO JESZCZE NIKT DO OPLA NIE STWORZYŁ PROGRAMU NA KOMPUTER ALA TECH2 - CHYBA ŻE ZCZYTUJESZ KODY MIGOWE . ODPISZ PROSZE NA TYM FORUM LUB NA MEILA JAJO24(_at_)POCZTA.ONET.PL

W INTERNECIE WIDZIAŁEM CANDI DO TECH 2 ZA 2900 ZŁ SĄDZĘ JAK KTOŚ MA TECHA TO MOŻNA SIĘ POŁAKOMIĆ NA CANDI CENA NIE JEST WYSOKA
    POZDRAWIAM!!!!
REKLAMA