logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lenovo T410 - Przycisk Fn powoduje hibernację zamiast standardowych funkcji

kristopas 29 Gru 2015 01:43 2715 2
REKLAMA
  • #1 15286755
    kristopas
    Poziom 9  
    Ocena: 4
    Witam.
    Mam problem z przyciskiem Fn.
    Mianowicie dziś jeszcze rano używałem go do rozjaśniania obrazu kombinacja przytrzymać Fn+Home jaśniej bądź ciemniej Fn+End, jak i również do włączenia światełka do podświetlenia klawiatury Fn+PgUp.
    Ale syn przy graniu coś włączał, szybko pisze on, jak gra na serwerach w gry i sam nie wie co się stało, że jak przyciskam na sekundę Fn laptop przechodzi w stan uśpienia, a jak krócej na ułamek sekundy to wyświetla się okienko Communication Settings.
    Próbowałem bios zaktualizować do najnowszego i nic, sterowniki klawiatury ze strony wsparcia Lenovo i też nic.
    Ręce rozkładam, a światełko na klawiaturę było lux, nie wspomnę o jaśniejszym lub ciemniejszym kontraście matrycy.
    Proszę o poradę, a podziękuję na starym roku.
    :cry:
    Lenovo T410 - Przycisk Fn powoduje hibernację zamiast standardowych funkcji Lenovo T410 - Przycisk Fn powoduje hibernację zamiast standardowych funkcji Lenovo T410 - Przycisk Fn powoduje hibernację zamiast standardowych funkcji
  • REKLAMA
  • #2 15286891
    siewcu
    Poziom 35  
    Ocena: 456
    Zobacz czy Ci się może przypadkiem klawisz F4 nie zblokował, miałem tak kiedyś...
  • #3 15287394
    kristopas
    Poziom 9  
    Ocena: 4
    działa f4 może inne pomysły Lenovo T410 - Przycisk Fn powoduje hibernację zamiast standardowych funkcji
REKLAMA