logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sklep RTV/AGD z płatnościami PayPal - alternatywa dla morele.net

Pituś Bajtuś 30 Sty 2016 22:47 15090 10
REKLAMA
  • #1 15387175
    Pituś Bajtuś
    Poziom 28  
    Ocena: 10
    Ponieważ sklep gdzie dotychczas się zaopatrywałem (morele.net) zaprzestał przyjmować płatności za pomocą systemu PayPal poszukuję innego sklepu o podobnym przekroju asortymentu który takie płatności przyjmuje. Może być zagraniczny (np. Niemcy) byleby wysyłał do Polski. Sprzęt komputerowy mogę kupić w X-KOM natomiast nie bardzo czym mam zastąpić RTV/AGD. Skoro Morele nie chcą już moich pieniędzy może ktoś poleci inny sklep który je będzie chciał? Warunek - płatności PayPal. Oczywiście 80% sklepów wymienionych na stronie PayPala już z nimi nie współpracuje więc proszę mnie do strony PayPala nie odsyłać.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 15391683
    mruk321
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    http://www.satysfakcja.pl/
    Sporo dostępnych form płatności (min. właśnie PayPal na którym Ci zależy). W ofercie RTV, agd zabawki itd. Ja korzystam i jestem zadowolony :)
  • #4 15393520
    Pituś Bajtuś
    Poziom 28  
    mruk321 napisał:
    http://www.satysfakcja.pl/

Hihi, toć to chyba drugie wcielenie X-KOMu. Dzięki, nie znałem tego. Pa pa, Morele-Srele.
  • #5 15398776
    mruk321
    Poziom 10  
    Spoko, cieszę się, że mogłem doradzić :D
  • REKLAMA
  • #6 15400229
    Pituś Bajtuś
    Poziom 28  
    Pierwsze zamówienie w Satysfakcji już dostarczone ;-) Wszystko byłoby OK gdyby nie telefoniczna próba wciśnięcia polisy ubezpieczeniowej od awarii telewizora. Mnie nie nabierze.
  • #7 15412345
    mruk321
    Poziom 10  
    Hehe no wiesz raczej większość sklepów ma taką możliwość. jeden uzna, że ubezpieczenie się przyda, drugi nie. zawsze kwestia wyboru. Ja się staram do elektroniki zwykle brać bo gwarancja producenta jest czasem ograniczona a jak masz dodatkowe ubezpieczenie to zawsze serwis inaczej patrzy na przypadkowe uszkodzenia :D
    Ale jak ci się udało coś fajnego upolować to dobrze. Ja już tam pare zakupów zrobiłem i wszystko było ok i telefonicznie jak o coś pytałem to też elegancko. Jaki TVik?

Pituś Bajtuś napisał:
    Pierwsze zamówienie w Satysfakcji już dostarczone ;-) Wszystko byłoby OK gdyby nie telefoniczna próba wciśnięcia polisy ubezpieczeniowej od awarii telewizora. Mnie nie nabierze.
  • #8 15738450
    Pituś Bajtuś
    Poziom 28  
    Niestety satysfakcja.pl wycofała się z akceptowania PayPala. Istnieje jeszcze jakaś alternatywa? W perspektywie najbliższego miesiąca muszę kupić wyposażenie do kuchni (za około 5000 złotych) i trochę mi ten smutny krok satysfakcja.pl skomplikował życie.
  • REKLAMA
  • #10 15738671
    Pituś Bajtuś
    Poziom 28  
    Przy próbie płatności nie ma opcji PayPal. I tak z większością sklepów mających logo Paypala na stronie.
  • Pomocny post
    #11 16085931
    kisudvd
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Mediaexpert.pl ma od kilku miesięcy i nawet działa :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje alternatywnego sklepu RTV/AGD, który akceptuje płatności PayPal, po tym jak morele.net zaprzestało tej opcji. W odpowiedziach polecono kilka sklepów, w tym mixmedia.pl, megamedia.pl oraz satysfakcja.pl, z których ostatni jednak wycofał się z akceptacji PayPala. Mediaexpert.pl zostało również wskazane jako sklep, który obecnie obsługuje płatności PayPal. Użytkownik wyraził zaniepokojenie związane z próbami sprzedaży polis ubezpieczeniowych przez niektóre sklepy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA