logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie płyty CD/DVD są najlepsze pod względem jakości i trwałości?

Slobodan 19 Cze 2005 00:12 837 5
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 1588990
    Artas
    Poziom 19  
    Ocena: 8
    A czemu by nie przeprowadizć dyskusji tutaj? :) Co do płyt. Nie kupuje tych za 60 gr w kopercie bo to jakiś szajs. (Przynajmniej mi sie tak wydaje) Miałem takich kilka płyt. wypaliłem na nich bardzo ważne dane a za miesiąc...płyta sama się oczyściła w przedziwny sposób. Jak wsadziłem ją do napędu zaczą czytać jak szalony i zawieszał kompa. :) Wsadziłem Verbatima i działa ok. To samo działo sie u kilku moich znajomych jak im te płytki podrzuciłem...
  • REKLAMA
  • #3 1589004
    ada
    Poziom 18  
    Ocena: 2
    Ja na tych płytkach za 60groszy nagrywam max 16x
    narazie jest OK
    co do tych droższych to jest różnie kiedyś miałem
    CD-RW były bardzo drogie i do kitu
  • REKLAMA
  • #4 1589009
    MałyLesiu
    Poziom 17  
    Ocena: 29
    Ja najczesciej wypalam na plytkach Vobisu i jest zawsze ok jeszcze ani jednej nie splilem. Cena jest tez atrakcyjna bo ok niecalej zlotowki.A nie ma zadnych problemow z nagrywaniem a potem z odczytywaniem z tych plytek. Polecam :)
  • REKLAMA
  • #5 1589011
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10444
    Nie lepiej poczytac www.cdinfo.pl ?
  • #6 1589243
    TONI_2003
    Moderator
    Ocena: 3817
    Myślę że już na ten temat wystarczy tej polemiki i tak nic ona nie wnosi nowego w temacie !
    Natomiast niekwestionowanym liderem w tym temacie jest: www.cdinfo.pl tak jak kolega Kolobos podał linka .
    Dobrze wiemy że i tak nic w temacie nowego nie wymyślimy jak i nie mamy na to w pływu co z naszymi danymi będzie za lat kilka!

Temat zamykam ! (TJT)
REKLAMA