logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

anroid 5.1 - multi-windows (wiele okien) Lenovo TAB 2a8 50L kiedy marshmallow

Rudder 08 Mar 2016 00:06 1419 3
REKLAMA
  • #1 15504598
    Rudder
    Poziom 18  
    Ocena: 101
    Stałem się posiadaczem tabletu lenovo tab 2a8 50l i chciałbym się dowiedzieć 2 rzeczy:
    Czy w androidzie 5.1 można oglądać kilka okien jednocześnie na ekranie tabletu tak jak można to zrobić w android 6.0 po zrootowaniu ? - funkcja multi widnow
    Kiedy dostanie aktualizację tablet lenovo tab2a8 50l do androida 6.0 Marshmallow ?
  • REKLAMA
  • #2 15507302
    freeamericanwomen
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Proszę bardzo:
    https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=...101966&usg=AFQjCNGTNkSg0rn6DBI4xsShxlrg42xkIw
    Co prawda w języku uniwersalnym ale za to z obrazkami.

A co do drugiego pytania to strasznie kolega roszczeniowy :D proponuję mail'a pod adres info(_at_)lenovopolska.pl ;) lepsze to niż plotki rozgłaszane po różnych portalach z ,,newsami'' których redaktorzy sami płodzą plotki jak nie mają o czym pisać. Ja przed każdym zakupem telefonu pisałam do Samsunga i Sonego jakie są plany aktualizacyjne interesujących mnie modeli. Niemniej warto uderzyć do Supportu centralnego, jeśli lokalny nie pomoże.

Ciao!
  • REKLAMA
  • #4 15542808
    freeamericanwomen
    Poziom 14  
    Ocena: 5
    Jeszcze jedno w ramach przestrogi: doczekałam się ptasiego mleczka i bardzo żałuję. Drenaż baterii jest niesamowity. Telefon który trzymał dwa do czterech dni pada po jednym dniu max półtora ;]
REKLAMA