logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kierownica Apollo RW-2010 PC - Samoczynne skręcanie.

daarkzone18 22 Maj 2016 21:21 4620 2
REKLAMA
  • #1 15692450
    daarkzone18
    Poziom 2  
    Witam ponownie!

Mam dzisiaj inny problem z inną kierownicą, a mianowicie Apollo RW-2010, kierownica w grach sama skręca w lewo, a kierownica w grach dziwnie się zachowuje, jedynym wyjątkiem w którym wszystko jest w porządku jest stary dobry Crashday. W grach takich jak ETS2, City Car Driving kierownica sama skręca w lewo. Kalibrowałem kierownice i co najlepsze tam wszystko wygląda w porządku, nic samemu nie skręca ani wskazówka nie przeskakuje, poniżej dodaje screena, liczę na odpowiedź, z góry dziękuje! :)

Kierownica Apollo RW-2010 PC - Samoczynne skręcanie. Kierownica Apollo RW-2010 PC - Samoczynne skręcanie. Kierownica Apollo RW-2010 PC - Samoczynne skręcanie. [/img]
  • REKLAMA
  • #2 15692809
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #3 16474665
    robinsongit
    Poziom 1  
    Jakość kierownic Apollo - ja nie mogę powiedzieć, że to zła jakość, bo wręcz odwrotnie. Z kolei potencjometry tj. czułość mogła by być lepsza.
    Dodano po 5 [minuty]:
    Spróbuj poszukać innych sterowników LS-USBMX 1/2/3 - to na pewno wina sterów. Ja musiałem zainstalować aż dwa i poszło. Teraz kierownica nie rzuca w lewo i super się gra w City Car Driving z kierownicą Apollo . https://snag.gy/hs56E2.jpg załączam też te stery w zał. które ja mam <br><br>Apollo_ste...riving.zip (3.22 MB)Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA