Witam. Dzisiaj po długim czasie i wymianie grafiki naszła mnie chęć zagrania w jakąś grę z origina padło na - Need for Speeda MW, BF3 i Fife 15. Ta pierwsza chodzi miodnie na najwyższych ustawieniach(30fps ale zawsze coś.) A pozostałe - nie. Battlefield 3 naciskam na ikonę i nic się nie włącza oprócz przeglądarki z battlelogiem. Na battlelogu naciskam quick match i nic się nie dzieje. Za którymś razem gra pojawia się w procesach, ale nigdzie indziej jej nie widać (na pasku zadań brak).
Drugi problem - FIFA 15, wczytuję na fotografii Leo Messiego przez nieokreślony czas. Czekałem z 20minut potem wyłączyłem.
Próbowałem naprawiać przez origin, wyłączać antywirusa, zmieniać zgodność na windows 7 a w fifie obniżać ustawienia graficzne. Nic nie dawało
ps. na poprzednim systemie (win 7- aktualnie 10) wszystko hulało oprócz fify bo mam ją od niedawna.
Specyfikacja komputera:
3GB ram ddr2
GTS 450 1GB ddr5 (stock oc)
2 duo e7200
edit: bf3 się włączył o dziwo... ale tylko z poziomu battleloga i po wyborze kampanii.. reszta nie działa
Drugi problem - FIFA 15, wczytuję na fotografii Leo Messiego przez nieokreślony czas. Czekałem z 20minut potem wyłączyłem.
Próbowałem naprawiać przez origin, wyłączać antywirusa, zmieniać zgodność na windows 7 a w fifie obniżać ustawienia graficzne. Nic nie dawało
ps. na poprzednim systemie (win 7- aktualnie 10) wszystko hulało oprócz fify bo mam ją od niedawna.
Specyfikacja komputera:
3GB ram ddr2
GTS 450 1GB ddr5 (stock oc)
2 duo e7200
edit: bf3 się włączył o dziwo... ale tylko z poziomu battleloga i po wyborze kampanii.. reszta nie działa