logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windwos 7 Błąd Niepowodzenie konfigurowania aktualizacji system windows wycofa z

RybkaShinsu 01 Cze 2016 17:53 2268 2
REKLAMA
  • #1 15714033
    RybkaShinsu
    Poziom 8  
    Witam serdecznie otóż wystąpił mi błąd z wind7

Gdy włączam komputer pisze mi " Niepowodzenie konfigurowania aktualizacji system windows wycofa zmiany Nie wyłączaj Komputera i tak mam z 30-40 minut sprawdzałem różna fora ale to wszystko piszę żeby bym wszedł jak się komputer uruchomi a mi się nie chce uruchomić.
    Nawet w trybie Awaryjnym ogólnie w żadnym może ktoś coś wie na ten temat nawet nie mogę z oryginalnej płyty WIND nic zrobić.... Naprawdę nie wiem co mam zrobić :cry:

Dodam jeszcze że mam Windowsa 7 Ultimate
    Załączniki:
    • Windwos 7 Błąd Niepowodzenie konfigurowania aktualizacji system windows wycofa z 5316677400_1326980696.jpg (1.93 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 15715317
    Pcservice11
    Poziom 9  
    A czy próbowałeś coś robić z oryginalnej płytki ale spod biosu ?
    Uruchamiasz komputer z płyty Windows 7. Rozpocznie się ładowanie plików.
    W końcu widzisz ekran wyboru języka, gdzie wybieramy język.
    W kolejnym oknie instalatora wybieramy opcję „Napraw komputer”, która znajduje się w lewym dolnym rogu.
    Zaznacz opcję „Użyj narzędzi odzyskiwania, które mogą pomóc rozwiązać problemy z uruchamianiem systemu Windows. Wybierz system operacyjny, który ma zostać naprawiony.” i wśród listy zainstalowanych systemów wskazujemy system. Klikamy Dalej.
    W oknie „Opcje odzyskiwania systemu” wybierasz opcję "Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania" i postępujesz według wskazówek widzianych na ekranie. Czasami po wyborze opcji "Napraw komputer" na wcześniejszym etapie uruchomienia komputera z płyty Windows, system sam uruchamia wspomniane narzędzie. Jeżeli zostaną znalezione jakieś problemy, system spróbuje je naprawić. Jeżeli narzędzie nie znajdzie żadnego problemu, to tylko wyświetli informację na ten temat.
  • #3 15715328
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10460
    Mozna tez probowac uzyc przywracania systemu (dostepne z menu plyty instalacyjnej W7) o ile masz jakies punkty, jezeli nie to kiepsko to widze.
REKLAMA