logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić spawarkę TIG 200A KraftDele do drobnych prac przydomowych?

tutimila 03 Cze 2016 10:34 4284 1
REKLAMA
  • #1 15717682
    tutimila
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    witam noszę się z zamiarem kupna spawarki TIG 200A KraftDele i chciałbym poznać opinie fachowców w jej temat gdyż nie miałem możliwości pracy na tego typu sprzęcie spawałem jedynie elektrodami i migomatem więc w tym nie mam żadnego doświadczenia . potrzebna mi będzie do drobnych prac przydomowych a nie zarobkowych także nie chcę wydawać jakichś kolosalnych pieniędzy bo na zabawę się nie opłaca więc proszę o opinię kogoś kto mógłby doradzić czy ta spawarka posłuży czy jest to totalny bubel i szukać czegoś lepszego i w jakich pieniądzach z góry dziękuję i pozdrawiam

Proszę poprawić pisownię , interpunkcje.
    Moderator ; Krzysztof Reszka

Zdanie zaczynamy z dużej litery.
    KROPKĘ STAWIAMY NA KOŃCU ZDANIA, RÓWNOWAŻNIKA ZDANIA, CZYLI WYPOWIEDZENIA, STANOWIĄCEGO CAŁOŚĆ SEMANTYCZNO-SKŁADNIOWĄ.
    W tej funkcji kropka może zostać zastąpiona przez:
    pytajnik;
    wykrzyknik;
    wielokropek.
  • REKLAMA
  • #2 15725313
    feniks_
    Poziom 11  
    Ocena: 39
    Witam, spawarka jak najbardziej do prac typowo domowych jest odpowiednia . Dosyć dobrze spawa . Urządzenie może mieć drobne wady fabryczne i zaraz po kupnie mogą wyjść , ale nie jest to zasadą . Parę razy nowe urządzenia otwierałem z uszkodzonymi płytkami sterującymi lecz są proste w naprawie . Jeśli nie będzie Pan jej używał ponad możliwości to spawarka będzie służyć , w przeciwnym wypadku na pewno będzie się przegrzewała co doprowadzi do jej całkowitego uszkodzenia . Z częściami do tych urządzeń jest bardzo podobnie jak do popularnych spawarek w Polsce - magnum , sherman czy ideal .
REKLAMA