logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mikrofon Trust Starzz brzęczy po kilku dniach użytkowania - co może być przyczyną?

-White- 03 Lip 2016 19:09 2565 1
REKLAMA
  • #1 15784444
    -White-
    Poziom 9  
    Witam!
    Kupiłem jakiś tydzień temu mikrofon Trust Starzz i przy pierwszym podłączeniu wszytko było ok mikrofon działał wyśmienicie. Teraz jakby pierdzi/brzęczy itp. czasem przestaje, ale po chwili znowu to samo i tak w kółko...

Mikro mam podłączone z tyłu do płyty głównej Gigabyte GA-MP61PME-S2 (Integra)
    Sterowniki dźwiękowe Realtek mam pobrane najnowsze ze strony producenta płyty głównej.

Na początku wszytko było ok przez kilka dni aż do dzisiaj.
    Czy mikrofon może być uszkodzony? jako ciekawostkę dodam, że jak manipuluje kablem to przestaje na chwile pierdzieć.

Mikro mi nie upadło/kabel też jest cały.

Mam też pobraną aplikacje na smartfona "Mikrofon" i po podłączeniu na mini jack do komputera ten z telefonu działa dobrze i nie ma problemu z pierdzeniem tylko że jakość dźwięku pozostawia wiele do życzenia(echo).

W załączniku przesyłam próbkę dźwięku.

Z góry dziękuje za pomoc
    Załączniki:
    • Próbka Dzwięku.rar (117.22 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 15787352
    R1hab
    Poziom 25  
    Ocena: 94
    Ten mikrofon to marketowy badziew, za jakie pieniądze kupiłeś taką masz jakość.
REKLAMA