logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Kupię] Programator do Diora AS 642

bigmieciu 31 Lip 2016 17:19 1752 6
REKLAMA
  • #1 15841093
    bigmieciu
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Witam, poszukuje programatora do diory as 642, potencjometry i plastikowe nakładki na nie, w sensie kompletny zestaw.
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 15842971
    DIORADIO
    Poziom 32  
    Ocena: 314
    O ile dobrze pamiętam to w AS 642 płytka programatora(2217-573 ja mam /B) nie ma na niej potencjometrów.Mam taką płytkę drukowaną ale bez blaszek przełączających i tworzywa sztucznego które je przytrzymuje. Ale może się mylę co do płytki.
  • REKLAMA
  • #3 15843057
    bigmieciu
    Poziom 11  
    Programator jest na plycie głównej, w postaci 7 podluznych potencjometrow z bialymi pokretlami, na ktore sa zalozone czarne nakladki wchodzace w panel przedni do ktorych od zewnatrz wklada sie male pokretlo w celu dostrojenia stacji.
  • REKLAMA
  • #4 15844064
    bigmieciu
    Poziom 11  
    Niestety, potrzebuje też plytki z przedniego panela wyżej wymienionego tunera, z przyciskami wyboru pamięci.
  • #6 15844949
    bigmieciu
    Poziom 11  
    A skąd jesteś, czy ceny pierwszych dwóch tunerów podlegają negocjacji?
  • REKLAMA
  • #7 15845003
    Gienek
    Poziom 37  
    Ocena: 352
    Widać miejscowość po avatarem - Toruń.
    Tak. A więcej - PW

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono poszukiwania programatora do tunera Diora AS 642, w tym potencjometrów oraz plastikowych nakładek. Użytkownicy wskazali, że programator znajduje się na płycie głównej w postaci siedmiu potencjometrów z białymi pokrętłami, które mają czarne nakładki. Dodatkowo, autor poszukuje płytki z przedniego panelu tunera, zawierającej przyciski wyboru pamięci. Wskazano również na możliwość negocjacji cen związanych z innymi tunerami.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA