logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

WordPress - Jak odlinkować tytuł strony w motywie Twenty Eleven?

jgx 04 Sie 2016 11:20 2814 3
REKLAMA
  • #1 15848170
    jgx
    Poziom 12  
    Ocena: 13
    Witam
    Jestem baardzo początkującym userem jak na razie zacząłem budować prostą strone-wizytówke i napotkałem problem na rozwiązanie którego nie mogę znaleźć nic w sieci a pewnie jest banalnie prosty. Który plik i jaki konkretnie wpis "ustawia" linka w tytule strony. tzn jak odlinkować tytuł strony. Kombinowałe w plikach style i header ale lipa:(
    Motyw to Twenty Eleven

moja strona to Link
  • REKLAMA
  • #2 15852228
    jgx
    Poziom 12  
    Ocena: 13
    Tylu userów i nikt nie wie? A w sieci zapewniają żw WP ma takie wsparcie userów - tylko nie napisali że nie polskich....
  • REKLAMA
  • #3 15854870
    jan1996
    Poziom 24  
    Ocena: 15
    Wordpress jest bardzo popularny, co nie znaczy, że ktoś szybko odpowie na elektrodzie ;)
    Z tego co widzę nie ma linków w tytułach stron. W przypadku Wordpress'a za wyświetlenie linku do dowolnego postu odpowiada funkcja the_permalink(), możesz przeszukać pliki i znaleźć miejsca w których została użyta. W przypadku tej skórki tytuły postów wraz z linkami powinny znajdować się w plikach content.php, content-single.php itd.
    Edytowanie gotowych skórek nie jest zalecane, ten sam efekt przy zachowaniu możliwości aktualizacji można osiągnąć stosując skórki potomne.
  • #4 15871660
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA