logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

sony xperia T3 - Telefon zgasł brak znaków życia

system70 21 Sie 2016 13:32 1962 3
  • #1 15881655
    system70
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Witam tak jak w temacie Telefon pracował normalnie nagle się zawiesił i już nie daje znaków życia Tel nie jest zalany nie upadł po prostu nagła śmierć Po podłączeniu do ładowarki nie świeci się żadna dioda Po podłączeniu do komputera jest sygnał podłaczenia usb ale komputer nie widzi telefonu Próbowałem kombinacji przycisku vol i przycisku off/on Na chwile zapalila sie czerwona dioda myslałem ze bateria rozładowna i zostawiłem tak do ładowania niestety potem dioda przestała świecić i ponowne proba z klawiszami nic już nie daje Niestety komputer nie widzi tel i np komunikacja z Xperia Companion jest nie możliwa Czy macie jakieś pomysły Pozdrawiam
  • #3 15886871
    system70
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Niestety tego juz próbowałem wcześniej zanim napisałem ten temat . Problem to zupełny brak łaczności z komputerem I zadne przyciskanie vol- nie pomaga
  • #4 15889951
    winmap
    Poziom 38  
    Ocena: 754
    To nie tylko problem z xperia T3. Nie pamiętam już jak to było ale o ile sobie przypominam problem tkwił w baterii, poboru prądu. Telefon się zawieszał i nic nie dało się zrobić. Jakaś zawiecha na płycie lub układzie zasilania. Nie jestem w stanie sobie przypomnieć. Problem ten był poruszany na tym forum ale z innymi modelami więc nie pamiętam co gdzie. Wyciągnij baterie na jakiś czas. Potem podłącz na dobrych kilka godzin (10) i sprawdz czy coś załapie.
REKLAMA