logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Każdy pisze o głośniczkach, ale gdzie je kupić w necie?

spigo3 06 Lip 2005 14:06 1097 7
REKLAMA
  • #1 1633192
    spigo3
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Wszyscy planują, przemyślają...
    ale gdzie kupić jakieś przestępne lub lepsze głośniczki ?

O www.STX.pl wiedzą już chyba wszyscy
  • REKLAMA
  • #2 1633214
    djbolo
    Poziom 31  
    Ocena: 32
    Wlasnie ja teraz np. szukam sklepu ktory bedzie mial na stanie STX GDN 30-200-4-AE, bo troche nie na reke mi jest, czekac zanim im sie bedzie chcialo dalej pracowac... Zna ktos moze takie miejsce w necie albo w Poznaniu?
  • REKLAMA
  • #3 1633217
    cursor
    Poziom 31  
    Ocena: 135
    www.empire.com.pl - tvm acoustic(tesla) w dobrych cenach
    Tonsila najlepiej szukać na allegro, tam jest chyba najtaniej.
  • REKLAMA
  • #4 1633299
    spigo3
    Poziom 14  
    OOOooooooooooooo
    to mi się podoba!

głośniczki w przystępnej cenie jak stx, ale normalna cena za przesyłke...
    dzięki cursor
  • REKLAMA
  • #5 1633665
    Pawel_gdy
    Poziom 11  
    www.sinuslive.pl
  • #6 1634646
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #7 1634659
    djbolo
    Poziom 31  
    Ocena: 32
    Sadzisz ze mam taka slaba spostrzegawczosc? Dzwonilem juz tam nie raz i dowiedzialem sie, ze beda i tak dopiero po urlopie STXa... A mi chodzilo rowniez o te inne miejsca, w ktorych moga byc... :?
  • #8 1634762
    plik4
    Poziom 26  
    Ocena: 12
    a ja sie zapytam z podobnego tematu tylko cale kolumny. Gdzie mozna kupic jakies Zestrawy OHM ?? Bo na tyle i le sie wyszukalem nie znalazlem. A nawet nie oto chodzi ze bede kupowal tylko przylokac co tam produkuja.

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy miejsc zakupu głośników w internecie, zwłaszcza modeli przystępnych cenowo lub lepszej jakości. Wskazano, że popularny jest sklep STX.pl, jednak pojawiły się problemy z dostępnością modeli takich jak STX GDN 30-200-4-AE, co skłoniło do poszukiwań alternatywnych źródeł. Polecono serwisy www.empire.com.pl oferujący głośniki TVM Acoustic (Tesla) w atrakcyjnych cenach oraz platformę Allegro jako dobre miejsce na zakup głośników Tonsil. Wspomniano także sklep www.sinuslive.pl. Zwrócono uwagę na dystrybutora Trafos Volumen z Poznania, jednak dostępność towaru jest ograniczona i opóźniona ze względu na urlopy. Poruszono również temat zakupu całych kolumn, w tym zestawów marki OHM, które są trudne do znalezienia w sieci. Dyskusja skupia się na znalezieniu wiarygodnych sklepów internetowych i lokalnych punktów sprzedaży oferujących różne marki i modele głośników oraz kolumn.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA