logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak dodać nowe auta do GTA Vice City? Który folder wybrać?

unitra junior 06 Lip 2005 17:03 2233 7
REKLAMA
  • #1 1633735
    unitra junior
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    jak skopiowac auta do GTA Vice City??Do jakie folderu skopiowac zeby dzialalo??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1639165
    unitra junior
    Poziom 11  
    ja mam juz auta ale nie wiem jak skopiowac auta do vc zeby mozna bylo jezdzic lepiej pomysl a potem pisz

Dodano po 1 [minuty]:

pomysl dobra :)
  • #4 1639797
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 584
    Unitra Junior, literki trzeba czytać WSZYSTKIE! te też przeczytałeś?
    Pojazdy oraz mody do Gta Vice City trzeba instalować programem Img Tool lub Gta Mod Installer, które możecie pobrać z download'u, z działu programy.
  • REKLAMA
  • #5 1656543
    unitra junior
    Poziom 11  
    sprobuje narazie dzieki

Dodano po 7 [minuty]:

ta strona nie istnieje:)

Dodano po 22 [sekundy]:

przynajmniej tak umnie pisze
  • REKLAMA
  • #6 1656582
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Jak Ci to podawałem, to strona chodziła.
    teraz masz tutaj:
    http://www.gtasite.net/download.php?id=001003
    informacje masz jeszcze tutaj:
    http://www.gta.imro.pl/index.php?page=komentarze_cont&tekstid=148
    A poza tym: mając nazwy obu programów mógłbyś zainteresowac się swoim problemem i zrobić na przykład tak:
    http://www.google.pl/search?hl=pl&q=gta+mod+installer&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
    Z tego wszystkiego wynika, że jesteś leniem i nie chce Ci się nawet w minimalnym stopniu współuczestniczyć w rozwiązywaniu własnych problemów.
  • #7 1690939
    unitra junior
    Poziom 11  
    tak jak chcesz wiedziec to szukalem ale nie w googlach
    i byla lipa
  • #8 1691870
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Nie "w Googlach" tylko przy pomocy Google. A czym to (lub w czym to) szukałeś, jeżeli nie tajemnica?

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy sposobu dodawania nowych pojazdów do gry GTA Vice City oraz wskazania właściwego folderu do skopiowania plików, aby działały poprawnie. Zalecane jest użycie programów takich jak Img Tool lub GTA Mod Installer do instalacji pojazdów i modów, które modyfikują pliki gry. Podano linki do stron z narzędziami i modami, jednak niektóre z nich przestały działać, co wymaga samodzielnego wyszukiwania aktualnych źródeł, np. za pomocą Google. Podkreślono, że instalacja wymaga samodzielnej aktywności i dokładnego czytania instrukcji. Wskazano, że pojazdy nie są kopiowane bezpośrednio do folderu gry, lecz wgrywane do archiwów gry za pomocą specjalistycznych narzędzi.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA