logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wejść w tryb serwisowy TV Daewoo DTH-29U7K-100D pilotem?

Tedi353 06 Lip 2005 20:50 15198 8
REKLAMA
  • #1 1634326
    Tedi353
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Może ktos mi pomoże i podpowie mi jak mozna wejść pilotem w tryb serwisowy wiem ze są jakieś kombinacje na przyciskach pilota moze ktos miał takie problemy to DAEWOO MODEL DTH-29U7K-100D
  • REKLAMA
  • #2 1634366
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2312
    Witam Nowego Kolegę
    W/g modelu nie znalazłem, podaj procesor, pamięć i chassis jeśli znasz :P
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • REKLAMA
  • #3 1634382
    Tedi353
    Poziom 11  
    NO WŁASNIE NIE WEM JAKI TAM JEST PROCESOR TYLKO ZNAM JEGO MODEL ALE MOZE PODOBNIE SIE WCHODZI DO USTAWIEŃ W INNYCH TELEWIZORACH TEJ MARKI
  • REKLAMA
  • #4 1634436
    _PREDATOR_

Wyłącz "Caps Lock" regulamin, podaj na PW/maila, prześlę parę trybów, może coś podpasujesz, ale to jest szukanie igły w stogu siana.
    Popraw nagłówek tematu, bo wylądujesz w koszu :D
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • REKLAMA
  • #5 1634472
    Tedi353
    Poziom 11  
    Dzieki Predator ze sie zainteresowałeś moim problemem ,ale nie wiem dlaczego mam zmienić nagłówek i dla czego mam wyłczyć ,,Caps Lock'' mój mail tedi353(_at_)interia.pl

Dodano po 6 [minuty]:

_PREDATOR_ napisał:
    Wyłącz "Caps Lock" regulamin, podaj na PW/maila, prześlę parę trybów, może coś podpasujesz, ale to jest szukanie igły w stogu siana.
    Popraw nagłówek tematu, bo wylądujesz w koszu :D

Do momentu zapoznania sie z regulaminem Forum - zakaz pisania (jez)
  • #6 1634495
    rtv.service
    Poziom 29  
    Ocena: 130
    No coz, niekarzdy rozumie po polsku...
  • #7 1634865
    _PREDATOR_

A nie mówiłem, mogłeś słuchać starszego, chciałem dobrze (sory), mogłeś poprawić, moderator by nie interweniował, czekał na Twoją reakcję, a tak teraz nie klikniesz "pomógł", żartuję, tryby wysyłam na maila :P, no cóż każdy się uczy, ja na początku też bylem ofiarą :D
    Poczytaj regulamin i kliknij do moda, jak zapoznasz się z regulaminem, to usunie mod zakaz pisania :P postów (napewno).
    Tego (tryby jest 2M).

Poszło na maila :P
    Konto firmowe:
    ELMAX
  • Pomocny post
    #8 1635496
    Danis10
    Poziom 11  
    Jeżeli to nowy model telewizora to trzeba wykonać kombinację: włączyć program 91, ostrość ustawić na minimum, i szybko nacisnąć czerwony, zielony i menu.
  • #9 1637153
    Tedi353
    Poziom 11  
    Dzięki Danis10 dzięki tobie mam proste linie w telewizorze. :D

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał sposobu na wejście w tryb serwisowy telewizora Daewoo model DTH-29U7K-100D za pomocą pilota. W dyskusji zasugerowano podanie dodatkowych informacji o procesorze, pamięci i chassis urządzenia, jednak użytkownik ich nie znał. Jeden z uczestników forum zasugerował, że w nowych modelach Daewoo tryb serwisowy można aktywować poprzez włączenie programu 91, ustawienie ostrości na minimum, a następnie szybkie naciśnięcie przycisków czerwonego, zielonego i menu na pilocie. Wskazano również na konieczność zapoznania się z regulaminem forum i poprawę formatu pytania. Ostatecznie podana kombinacja przycisków została potwierdzona jako skuteczna do wejścia w tryb serwisowy w modelu DTH-29U7K-100D.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA