logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podczas ładowania stron wyskakuje 404 ERROR, lub Internal serwer error

Gospodarz96 25 Paź 2016 17:31 1872 4
REKLAMA
  • #1 16017726
    Gospodarz96
    Poziom 7  
    Ocena: 1
    Witam
    Dzisiaj pojawił się pewien problem z moim internetem, mianowicie niektóre strony internetowe nie chcą się ładować. Problem jest dość skomplikowany, bo najpierw nie ładował się youtube, cda, później przestał się ładować facebook, oraz sprzedajemy i OLX . Po wyłączeniu i włączeniu modemu (TP-LINK TD-W8901G) wsyzstkie strony chodziły na chwilę, potem znowu wyskakiwały te błędy, na niektórych stronach: 404 ERROR, na innych 500 Internal server error a na fb, yt, czy gmail, przeglądarka chrome wyświetlała komunikat: strona internetowa jest niedostępna. Zresetowałem komputer i strony zaczęły działać, ale nie wszystkie, na sprzedajemy dalej jest 404 error, elektroda jeszcze działa, co nie znaczy że będzie działać za kilka chwil. Dodam jeszcze, że identyczny problem jest na telefonie podłączonym pod ten router. Najciekawsze jest to, że po zresetowaniu komputera na telefonie również zaczęły działać te strony co i na komputerze.
    Proszę o pomoc w tym temacie
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16017894
    Gospodarz96
    Poziom 7  
    Ocena: 1
    No tylko że będzie problem, po wejściu w twój link na stronie pojawiło się to:

403 Forbidden

Code: AccessDenied
    RequestId: DDAFD39A12A3D77F
    HostId: XdjNbic5WyrgD1rwAtjf8mhYk6xhiThhWbsMf0YmTq8oKszJPklzOT/oyHYE3JU+WbwlloQD48Q=
    An Error Occurred While Attempting to Retrieve a Custom Error Document

Code: AccessDenied

EDIT:

Zresetowałem modem, skonfigurowałem i problem jest dalej taki sam jak był, występuje na tych samych stronach co po resecie komputera, czyli nie działa sprzedajemy i OLX na obydwóch stronach w lewym górnym rogu widnieje napisa 404 ERROR
  • REKLAMA
  • #5 16020143
    KOCUREK1970
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 5505
    @Gospodarz96
    A serwery DNS jakie i jakie wpisane?
REKLAMA