logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie znaleźć włącznik prania WASH TIMER do pralko-wirówki DAEWOO DW-2500?

pop3 14 Lip 2005 15:31 6845 12
REKLAMA
  • #1 1653326
    pop3
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    jest to pralko-wirówka i niestety uszkodzeniu uległ włacznik prania /WASH TIMER/ nie ma żadnych oznaczen a tym bardziej nie wiem gdzie szukać częsci zamiennych do tego typu sprzętu AGD

proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 1653407
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #3 1653428
    pop3
    Poziom 13  
    bardziej zależy mi na kupnie w sklepach internetowych
  • REKLAMA
  • #4 1653869
    cichy47
    Poziom 13  
    Ocena: 31
    Możesz poszukać na www.tme.pl zwylke mieli różne części do agd może akurat sie trafi, wchodzisz w katalog online, potem różne i serwis agd.
  • #5 1653934
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #6 1654119
    cichy47
    Poziom 13  
    Ocena: 31
    Ta firma ma w swojej ofercie sprzęt marki daewoo i prowadzą sprzedaż części zamiennych, na zamówienie także tych trudno dostęnych, możesz spródować się z nimi skontaktowaćoto adres http://www.multiagd.pl/
  • REKLAMA
  • #7 1654183
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #8 1654260
    pop3
    Poziom 13  
    jeżeli masz to to powiedz cenę a myślę ,że się dogadamy
  • #9 1654273
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #11 1655434
    pop3
    Poziom 13  
    jeżeli chodzi o przeróbkę -czy możesz podać szczegóły/może rysunek/
  • #12 1655449
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #13 1820653
    koomar
    Poziom 11  
    Witam
    Moze ktos ma na sprzedaz lub wie gdzie moge dostac WASH TIMER do pralki Daewoo DW-2500 bo ja rowniez mam problem z dostaniem WASH TIMERA do tej pralki , czy mozesz mi powiedziec czy kupiles gdzies ten wash timer? jezeli tak to daj znac gdzie......

z gory dzieki za info

Pozdrawiam
    Koomar

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest włącznik prania (WASH TIMER) do pralko-wirówki Daewoo DW-2500, który uległ uszkodzeniu. Części zamienne do tego modelu można próbować znaleźć w sklepach z częściami AGD, zwłaszcza w Poznaniu (FiB na Szamarzewskiego 47, Safrano na Dolnej Wildzie) lub w sklepach internetowych. Serwisy takie jak www.tme.pl oferują części AGD, jednak niekoniecznie do Daewoo. Firma MultiAGD prowadzi sprzedaż części zamiennych do sprzętu Daewoo, także na zamówienie, w tym trudno dostępnych elementów. Cena oryginalnego timer’a szacowana jest na około 50 zł. Alternatywnie można zastosować timer od innej marki (np. Światowid) z niewielką przeróbką połączeń, co obniża koszt do około 30 zł, jednak wymaga to modyfikacji instalacji elektrycznej. W przypadku braku dostępności warto skontaktować się ze sklepami AGD w okolicy, które mogą sprowadzić potrzebną część na zamówienie i wysłać ją przesyłką za pobraniem.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA