Miałem problem ze złośliwym oprogramowaniem, którego jak mi się wydaje pozbyłem się już na dobre programami "Malwarebytes Anti-Malware" oraz "Adwcleaner", jednak borykam się z następującym błędem, który wyświetla się zaraz po włączeniu komputera. W załączniku dodaję FRST i Addition. Bardzo proszę o szybką pomoc.
Załączniki:
FRST.txt(76.11 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
Addition.txt(39.1 KB)
Startup: C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\AsDesktop.scf [2016-06-12] ()
to nie mam pojęcia co to jest, a dtella to programik służący do przeglądania sieci akademickiej, ok zrobię jak poleciłeś i dam logi za moment
problem raczej rozwiązany, antywirusy nic nie wykrywają, błąd nie wyskakuje. Odnośnie tego pliku to nie bardzo wiem co mam sprawdzić, jak go próbuję otworzyć to zrzuca mnie na pulpit (pewnie robię jakąś oczywistą głupotę, ale nie bardzo wiem jak mam go "sprawdzić")
Załączniki:
Fixlog.txt(7.08 KB)
Addition.txt(37.12 KB)
FRST.txt(75.22 KB)
Użytkownik miał problem z błędem ładowania modułu po usunięciu złośliwego oprogramowania, które zostało usunięte za pomocą programów "Malwarebytes Anti-Malware" oraz "Adwcleaner". W odpowiedziach zasugerowano sprawdzenie plików startowych oraz wykonanie skryptu FRST. Po kilku interakcjach użytkownik potwierdził, że problem został rozwiązany, a antywirusy nie wykrywają już zagrożeń. Ostatecznie zasugerowano usunięcie katalogu C:FRST jako dodatkowe rozwiązanie. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.