logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HQVision HQ-THD0801: Brak wysyłania maili i nagrywania dźwięku z AudioIN

nomek 17 Sty 2017 14:59 1512 7
REKLAMA
  • #1 16206569
    nomek
    Poziom 18  
    Ocena: 34
    Koledzy
    Rejestrator jak w temacie zainstalowany, wgrany najnowszy firmware, skonfigurowany P2P, podłączonych 8 kamer i działa poprawnie jednak mam dwa problemy:
    1. Wysyłanie maili np. po przekroczeniu skonfigurowanej linii na jednej z kamer - niby linia, kierunek itd są skonfigurowane ale za nic nie mogę uzyskać aby został wysłany mail. - czy jest to możliwe? Chciałbym w ten sposób uzyskać pseudo licznik osób.
    2. Nagrywanie z mikrofonu podłączonego do Audio IN - mikrofon podłączony to MP-6 (oczywiście również do zasilania) - mimo konfiguracji kanału 1 aby nagrywał również audio nie ma w pliku nagrania dźwięku. - czy plik audio nagrywany jest oddzielnie i trzeb ago oddzielnie ściągnąć?
  • REKLAMA
  • #2 16207836
    tutsi
    Poziom 4  
    Ocena: 1
    Hikvision nie ma w swojej ofercie modelu HQ-THD0801.... Kupiles nonejma
  • REKLAMA
  • #3 16207873
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #4 16208425
    nomek
    Poziom 18  
    Koledzy - czy jest jakieś rozwiązanie problemów? Czy w tym modelu nie ma tych opcji?
  • #5 16208568
    tutsi
    Poziom 4  
    wczesniej w tytule pisalo Hikvision
  • REKLAMA
  • #6 16468286
    nomek
    Poziom 18  
    Tak było sugerowałem się kamerami. Rejestrator jest HQ-Vision a kamery Hikvision.
    Co nie zmienia faktu iż nie mogę skonfigurować w/w opcji.
  • #7 16476910
    gryzzzzli
    Poziom 11  
    Czy możesz kolego podać dokładny model rejestratora i aktualną wersję jego oprogramowania?
    Na jakiej skrzynce pocztowej masz założonego maila?
  • #8 16476933
    nomek
    Poziom 18  
    Witaj
    Skrzynki próbowałem różne - gmail, interia, wp i nic
    Wersja i model:
    HQVision HQ-THD0801: Brak wysyłania maili i nagrywania dźwięku z AudioIN

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza dwa problemy z rejestratorem HQVision HQ-THD0801: brak możliwości wysyłania maili po przekroczeniu linii na kamerze oraz brak nagrywania dźwięku z mikrofonu MP-6 podłączonego do Audio IN. Pomimo konfiguracji P2P i aktualizacji firmware, użytkownik nie uzyskał oczekiwanych rezultatów. W dyskusji pojawiły się sugestie dotyczące sprawdzenia modelu rejestratora oraz wersji oprogramowania, a także próby użycia różnych skrzynek pocztowych (Gmail, Interia, WP) do wysyłania maili. Użytkownik potwierdził, że rejestrator jest od HQVision, a kamery od Hikvision.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA