Witam.
Posiadam aktualnie kartę MSI GeForce GTX760 2048MB 256bit Twin Frozr OC. W większości sklepów nie jest ona już dostępna, dlatego też przy konfiguracji kompatybilnego zestawu nie mogę nawet sprawdzić czy będzie ona współgrać z resztą sprzętu. Poświęciłem też chwile by znaleźć podobny temat, niestety nie udało się więc zwracam się do kogoś o większym pojęciu ode mnie.
Zestaw jaki stworzyłem:
Procesor - Intel Core i5 6600K BOX
Płyta główna - MSI B150 GAMING M3
Pamięć RAM - 2x GoodRam 4 GB DDR4/PC17000/2 133MHz/CL15
Dysk twardy - Western Digital Blue WD10EZRZ
Zasilacz - Thermaltake SMART SE 530W
Chciałbym wiedzieć czy karta jest kompatybilna względem zestawu, nie pogardzę również podpowiedziami odnośnie małych zmian w sprzęcie.
Z góry dziękuję za poświęconą mi chwilę.
Posiadam aktualnie kartę MSI GeForce GTX760 2048MB 256bit Twin Frozr OC. W większości sklepów nie jest ona już dostępna, dlatego też przy konfiguracji kompatybilnego zestawu nie mogę nawet sprawdzić czy będzie ona współgrać z resztą sprzętu. Poświęciłem też chwile by znaleźć podobny temat, niestety nie udało się więc zwracam się do kogoś o większym pojęciu ode mnie.
Zestaw jaki stworzyłem:
Procesor - Intel Core i5 6600K BOX
Płyta główna - MSI B150 GAMING M3
Pamięć RAM - 2x GoodRam 4 GB DDR4/PC17000/2 133MHz/CL15
Dysk twardy - Western Digital Blue WD10EZRZ
Zasilacz - Thermaltake SMART SE 530W
Chciałbym wiedzieć czy karta jest kompatybilna względem zestawu, nie pogardzę również podpowiedziami odnośnie małych zmian w sprzęcie.
Z góry dziękuję za poświęconą mi chwilę.