logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

FORD CD6000 zasilanie odtw MP3 - Czy da się podłączyć zasilanie MP3 do AUX?

bodek1010 29 Sty 2017 12:07 1011 0
REKLAMA
  • #1 16236789
    bodek1010
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    '"Witam.
    Mam S Maxa z 2009r. z radiem CD6000. Zakupiłem odtwarzacz MP3 podłączyłem zasilanie do gniazdka zapalniczki i kabelek z jackiem do wejścia AUX w schowku. Wszystko działa OK, ale zastanawiam się, czy da się podłączyć odtwarzacz tak, aby uruchamiał się po przełączeniu radia na AUX?
    Czyli włączam AUX w radiu i włącza się odtwarzacz MP3.
    Szukałem na kablomanii, ale niestety nie znalazłem odpowiedzi (jestem laikiem w schematach).
    W załączeniu zdjęcia:
    - radia
    - kostki z tyłu radia
    - odtwarzacza MP3
    Będę wdzięczny jeżeli ktoś wskaże "palcem" gdzie mam podłączyć zasilanie - jeżeli oczywiście istnieje taka możliwość :-)
    Załączniki:
    • FORD CD6000 zasilanie odtw MP3 - Czy da się podłączyć zasilanie MP3 do AUX? mp3.JPG (43.36 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • FORD CD6000 zasilanie odtw MP3 - Czy da się podłączyć zasilanie MP3 do AUX? kostka.JPG (60.28 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • FORD CD6000 zasilanie odtw MP3 - Czy da się podłączyć zasilanie MP3 do AUX? radio.JPG (92.21 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA