logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Najlepszy VPN do torrentów i P2P: szybki, bez limitu transferu, atrakcyjna cena

kafi44 30 Sty 2017 10:48 2502 5
REKLAMA
  • #1 16239144
    kafi44
    Poziom 10  
    Witam.

Czy ktos moglby polecic jakis dobry zagraniczny serwer vpn, ktory:
    -zezwala na torrenty/p2p
    -nie ma limitu transferu
    -ma w miare szybki transfer
    -jest atrakcyjny cenowo

Do tej pory mialem limitowany internet i sporadycznie tylko uzywalem torrenta, ale teraz doczekalem sie stalego lacza i komp bedzie chodzil non stop ;) Chcialbym jednakze zeby mi nikt nie pukal niespodziewanie o 6 rano i stad pomysl o vpn. Ma ktos jakies doswiadczenia jak to wyglada w praktyce?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 16239308
    kafi44
    Poziom 10  
    Bardzo wyczerpujace opracowanie a wybor ogromny.
    Dzieki :)
  • REKLAMA
  • #4 16240417
    igor.brzeski
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    pochwal się co i dlaczego wybrałeś i jak to śmiga
  • REKLAMA
  • #5 16241260
    waluszek
    Poziom 19  
    Ocena: 56
    Nie musisz kombinować z vpn, wystarczy dostać się na jakieś dobry prywatny tracker, przestrzegać zasad, i masz pewność że smutni panowie nie przyjdą o 6 rano do twoich drzwi.

Przejrzyj stronę torrentinvite wyszukasz w Google, tam masz porównania tracker ów i zasady oraz jak się na nie dostać,

Po za tym są jeszcze praktycznie anonimowe konta shell, za przyzwoite pieniądze.
  • #6 16241502
    kafi44
    Poziom 10  
    Namaciles mi w glowie waluszek. Zapoznam sie z tematem bo poki co nie wiem na jakiej zasadzie dzialaja prywatne trackery ze sa bezpieczne od wgladu osob trzecich. Nie wiem tez co to sa te konta schell.
    Wiem ze vpn dla samych torrentow to troche przerost formy nad trescia no ale takie bylo moje pierwotne zalozenie. Musze na spokojnie przeanalizowac wszystkie opcje. Dam znac jak juz gdzies sie zaczepie i zdam relacje co i jak dziala
REKLAMA