logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błędy tekstur w GTA V na PC (klucz Rockstar) - fioletowa skóra, czarne postacie

Jaroslaw Ch 01 Lut 2017 11:18 1413 4
REKLAMA
  • #1 16244542
    Jaroslaw Ch
    Poziom 3  
    Ocena: 7
    Kupiłem ostatnio GTA V na pc (klucz rockstar, nie wersja steam) i zauważyłem błędy związane z teksturami. Gdy włączę grę i zrobię pierwsze zdjęcie za pomocą telefonu to mam zamiast zdjęcia dziwne liczniki, ale gdy zrobię drugie zdjęcie to pokazuje mi się pierwsze. Na Online (nie sprawdzałem czy na singlu też, ale pewnie tak) gdy zabije się na górze Chilliad to skóra na twarzy mojej postaci jest fioletowa. Gdy wcisnę ALT to zamiast mojej postaci online mam dziwne tekstury. Gdy wejdę na jakąś misję Online i np. mój kolega dołączy to jest pokazany lvl mojego kolegi, statystyki oraz jego postać lecz jego postać jest cała czarna z wyjątkiem oczu tak jak innych graczy którzy dołączą. Wydaje mi się że reinstalacja naprawi problem, ale nie chcę znów pobierać prawie 70GB.
    Załączniki:
    • Błędy tekstur w GTA V na PC (klucz Rockstar) - fioletowa skóra, czarne postacie edited 2.png (653.78 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Błędy tekstur w GTA V na PC (klucz Rockstar) - fioletowa skóra, czarne postacie edited.png (583.27 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 16244569
    atomic99
    Poziom 34  
    Ocena: 338
    Podaj pełną i dokładną specyfikację komputera.

To samo dzieje się jak grasz na pełnym ekranie ? ? ?
  • REKLAMA
  • #3 16244577
    Jaroslaw Ch
    Poziom 3  
    Gram na paroletnim laptopie.
    CPU: Intel Pentium P6200 2.13 GHz - 2 rdzeniowy 2 wątkowy
    GPU: AMD Radeon HD 5000 Series
    RAM: 4GB
    Dysk: HDD 500 GB
    Windows 7 Home Premium
    W sumie to TOSHIBA Satellite C660
    Zmodyfikowałem plik settings.xml tak że wyciągam 50 - 60 fps.
    Na standardowym pliku settings.xml jest to samo, a fullscreen nic nie zmienia, rodzielczość też.

PS. Szukam ostatnio podzespołów do nowego komputera bo ten laptop już trochę fps traci przy nowszych grach.
  • REKLAMA
  • #4 16244621
    atomic99
    Poziom 34  
    Ocena: 338
    Zaktualizuj sterowniki chipsetu, karty graficznej.

Gra pościągała i zainstalowała prawidłowo wszystkie patche które zostały wydane ? ? ?
  • #5 16244706
    Jaroslaw Ch
    Poziom 3  
    GTA ma najnowszą wersję. Wydaje mi się że coś się źle pobrało, ale nie miałem ani jednego błędu. Może z 4 razy zapauzowałem pobieranie, ale nie wiem czy to przez to. Sterowniki najnowsze. Nie mam żadnego powiadomienia o patchu do gry i mogę grać online więc mam najnowszego patcha.

Dodano po 31 [minuty]:

Pewnie pozostał tylko reinstall.

Dodano po 2 [godziny] 18 [minuty]:

Działa! Wystarczyło odinstalować i zainstalować ostatni update! Dzięki że próbowałeś pomóc! :D
REKLAMA