Witam. Mam nietypowy problem z myszka radiowa. Myszka pochodzi z zestawu radiowego A4tech'a (klawiaturka + mysz). Myszka nieraz dziala normalnie a nieraz zaczyna dzialac jakby klatka stop zwalnia zatrzymuje sie kursor, nieraz dochodz do tego ze zatrzymuje sie calkowice i ani rusz. Probowalem przelaczyc na inny kanal myszke ale lipa. Jednak zauwazylem cos ciekawego jak zblize odbiornik na 30 cm lub mniej myszka dziala bez problemu a jak oddalem i jest okolo 40 to zas kursor stoi - a ja sie wkurzam
Moze ktos z was spotkal sie z takim problemem. Ja nie mam zielonego pojecia co zrobic;/
A nadajnik czy odbiornik nie moze byc w odleglosci 30 cm od myszki bo wtedy moge kozystac tylk z myszki albo z klawiatury a 2 urzadzonko zaczyna dzialac po jakis 0.5s tak bylo od ppoczatku. AAA zapomnialbym baterie sa na 100% dobre. Dzieki za Pomoc. Pozdrawiam:)
A nadajnik czy odbiornik nie moze byc w odleglosci 30 cm od myszki bo wtedy moge kozystac tylk z myszki albo z klawiatury a 2 urzadzonko zaczyna dzialac po jakis 0.5s tak bylo od ppoczatku. AAA zapomnialbym baterie sa na 100% dobre. Dzieki za Pomoc. Pozdrawiam:)