logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z zainstalowaniem javy - Nawracający komunikat o błędzie 1603

Lion_of_the_Sun 03 Lut 2017 21:06 1383 2
REKLAMA
  • #1 16250961
    Lion_of_the_Sun
    Poziom 2  
    Witam serdecznie!

Mój problem rozpoczął się w momencie, gdy instalowałem najnowszą wersję javy. W trakcie instalacji, instalator zawiesił się przy samym końcu. Czekałem kilkanaście minut, niestety bez rezultatu. Cóż było czynić? Ctrl + Alt + Del i zamknąłem program "siłą".
    Od tego momentu nie jestem w stanie zainstalować poprawnie tego oprogramowania. Za każdym razem wyskakuje komunikat o "błędzie 1603".

Podejrzewam, że zaśmieciłem sobie rejestr. Próbowałem czyścić go za pomącą regedit oraz programu regcleaner. Starałem się też zlokalizować a następnie usunąć wszystkie możliwe pliki / foldery powiązane z javą. Niestety na próżno. Prawdę powiedziawszy kompletnie nie wiem co robić.
    Używałem CCleaner'a oraz programu JavaRa 2.6. Dochodzi do momentu kiedy jestem święcie przekonany, że na dysku nie pozostał najmniejszy ślad po javie. A jednak komunikat o błędzie podczas instalacji zdaje się być niewzruszony :) Dodam tylko, że próbowałem zainstalować obie wersje (32 i 64 bity), w obu wypadkach to samo.

Pozostaje mi tylko prosić Was o pomoc.
  • REKLAMA
  • #3 16258693
    dexi
    Poziom 29  
    Ocena: 37
    Przeczytaj sobie o tym tutaj: Java Błąd 1603. Mam nadzieję, że to rozwiąże twój problem.
REKLAMA