No i kupiłem dziś amplituner saba 9250 80w per chanel stan oceniam na 8/10 panel przedni bez rys malutkie wgnieceń na panelu jakby ktoś śrubokretem ukrychnal, obudowa troszkę porysowana ale nie przeszkadza mi to. Wszystko do zrobienia szlifierka krawędzie papierem ściernym i będzie ok. Napisy nic nie wytarte jak nowe. Chciałem kupić saba 9140 stan był jak z fabryki lecz panel przedni jest w tym modelu pomalowany na srebrno i wygląda to trochę plastikowo. Drugi jaki chciałem kupić to saba 9241 piękny stan bez rys lecz minusem dla mnie było to ze napisy były po niemiecku, a drugi minus był taki ze chciałem go kupić od gościa dawałem mu 500zl i ze go odbiorę osobiście mogłem dać nawet więcej ale on nie miał czasu bo wolał iść z kolega do baru i powiedział ze mogę se zlicytowac na allegro może mi się uda. Zniechęcić mnie to, do dziś nikt tego nie licytuje. Podziekowalem mu. I w 9214 jest wyświetlacz który wyświetla skalę radiowa. Wyczytałem ze jest on wadliwy przepala się. Postanowiłem kupić saba 9250 mocny sprzęt i można w nim zaprogramować 6 stacji radiowych. . Kupiłem go od audiofila sprawdzony na miejscu. Teraz jest już u mnie i gra wyśmienicie, poprzednio miałem wzmacniacz Luxman lv 101 i lv 102, lecz wydaje mi się ze ta saba 9250 gra o wiele lepiej.