logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzęt] Jaki laptop oraz alternatywa dla Blue connect

kjupa 21 Lip 2005 00:24 956 0
REKLAMA
  • #1 1669286
    kjupa
    Poziom 14  
    Witam,

od niedawna zajmuje sie sprzedaza internetowa sprzetu gospodarstwa domowego. Niestety czesto jestem poza domem i chyba bede msuial pomyslec o zakupie jakiegos laptopa. Jedye co na nim bede robil to serfowal po necie i uzywal programu Asystent 3.0 a on to dziala spokojnie nawet na starszych kompach. Wiec az taki super laptop to nie jest mi potrzebny. A no i moziwosc podlaczenia modemu czy tam karty sieciowej, chodzi mi tu o destep do internetu. Wiadomo w domu to bym albo podpinal kabel albo gdy kupie router z wifi to bezprzewodowo mialbym neta, ale gdy wyjade gdzies to chyba bede musia miec jakis modem do kozystania z uslug internetu bezprzewodowego z blueconnect. A i mam pytanie. Czy isnieje jakis inny internet niz blueconnec. I jakie sa mniej wiecej ceny za tego typu rzeczy. A no i dodam ze to nie musi byc 24h na dobe bo przeciez wystarczy np jakis pakiet 50godzin albo 100godzin. Wracajac do aptopa to moge wydac 1000zl chyba ze bedzie jakas propozycja za troche wiecej. Moze byc jakis uzywany.

Prosze o doradzenie mi jaki laptop mam zakupic i prosze o odpowiedz na moje pytanie odnoscie internetu.

Z gory dziekuje.
  • REKLAMA
REKLAMA