logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Po instalacji antywirusa brak dostępu do internetu przez WiFi na laptopie

sebaa890 18 Lut 2017 15:29 849 5
REKLAMA
  • #1 16288140
    sebaa890
    Poziom 3  
    Witam dzisiaj pobrałem program antywirusowy na komputer żeby go zeskankwać bo poprzedni program usunołem po zeskanowaniu laptop sie uruchomił ponownie wszystko jest w porządku tylko jak sie połącze z wifi to pisze że połaczono ale internet nie działa wogule przed instalacją programu wszystko było dobrze, telefon sie normalnie łaczy z wifi i wszystko działa.
  • REKLAMA
  • #2 16288207
    LucekB
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 137
    Odinstaluj ten antywirus i sprawdź.
    Często blokuje "internet".
    Następnie rozważ zmianę na inny antywirus, lub szukaj na forach dla danego antywirusa, pewnie któreś ustawienie w programie antywirusowym trzeba zmienić. Jakąś zaporę etc
  • REKLAMA
  • #3 16288221
    piotre2005
    Poziom 8  
    nie polecam instalować antywirusów . od czasu do czzasu przeskanować kaspersky'im

poszukaj gdzie masz ustawienia zapory systemu win i dodaj antywirus do wykluczonych
    Nw czy pomogłem

"Panel sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\Zapora systemu Windows" dla win seven
  • REKLAMA
  • #4 16288231
    sebaa890
    Poziom 3  
    Dalej nic i jeszcze jedno inne wifi działaja a tylko ta jedna nie telefon sie z nia łączy wiec to chyba wina laptopa bedzie.
  • REKLAMA
  • #6 16345051
    sebaa890
    Poziom 3  
    Format zrobiłem ale jest znów inny problem bo tak jakby wi fi wogule nie działa pisze brak sieci i tyle nic tam wiecej nie ma .
REKLAMA