logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Telewizor Xiaomi - jakość obrazu i komfort użytkowania vs Samsung/Sony/LG

Xymedes 08 Mar 2017 18:13 3753 6
REKLAMA
  • #1 16331915
    Xymedes
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Czy ktoś miał do czynienia z telewizorami Xiaomi ? Jak jakość obrazu komfort użytkowania względem potentatów Samsung/Sony/LG ?
  • REKLAMA
  • #2 16332700
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 16340124
    Xymedes
    Poziom 9  
    LOCOLOCO napisał:
    Poczytaj historię firmy dowiesz się więcej o założeniach i kierunku.
    A jaki model dokładnie ?

Miałem do czynienia z kilkoma produktami ich firmy i jeśli mam być szczery nie spotkałem się z ani jedną negatywną opinią na ich temat, a skoro telefony są ciekawą alternatywą to zainteresowałem się telewizorami. Myślałem o czymś pokroju Mi TV3, telewizor uniwersalny (konsola/filmy z kina domowego i "zwykła telewizja") dla około 8 osób oglądających maksymalnie w odległości około 4 metrów (duży salon).
  • REKLAMA
  • #4 16348761
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #5 16373050
    Xymedes
    Poziom 9  
    Chciałem tak przeznaczyć około 3000 tyś może 3500 jakby było coś wartego tej kwoty.
  • REKLAMA
  • #7 16373902
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono jakość obrazu i komfort użytkowania telewizorów Xiaomi w porównaniu do renomowanych marek takich jak Samsung, Sony i LG. Użytkownicy dzielili się swoimi doświadczeniami z telewizorami Xiaomi, wskazując na pozytywne opinie o produktach tej marki. Zainteresowanie wzbudził model Mi TV3, który miał być uniwersalnym rozwiązaniem do oglądania filmów i gier w dużym salonie. W kontekście budżetu, który wynosił około 3000-3500 zł, polecano również model Panasonic DS630E, jednak jeden z użytkowników skrytykował jego jakość obrazu, porównując ją negatywnie do tańszych modeli. Wskazano na konieczność wyboru większego telewizora, sugerując model Philips 55pUS6561 jako alternatywę.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA