logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wysoki PING w grach online na Windows 10

Gamer PL 21 Mar 2017 01:59 4575 2
REKLAMA
  • #1 16360449
    Gamer PL
    Poziom 6  
    Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mój problem wygląda następującą: A więc od nie dawna gdy sobie pogrywam w gry online nawiedza mnie strasznie wysoki PING i nie wiem co z tym zrobić. Te gry to WOT oraz C.S 1.6. A więc co już zrobiłem reinstalowałem sterowniki karty sieciowej, Oraz mam jeszcze jakiś program to resetowania ustawień takiego typu lecz nie ogarniam jak on do końca dziala. Jeżeli chodzi o szybkość mojego łącza to wynosi ono 20Mb/s i pobierania 1Mb/s. W cześniej nie miałe do tej pory takich o to sytuacji.
  • REKLAMA
  • #2 16360748
    JakubekOficjal
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    czesc, tez gram w WOTa i ping to tylko i wylacznie zaleznosc od lacza internetowego, skoro miales lepsze wyniki pingu na tym komputerze to nie masz zlego modulu WiFi, chyba ze masz kabel to juz wgl. Jezeli WiFI to sprubuj zagrac na kablu. Ps. 20 internet to dosc malo i to ile masz pingu bd zalezne i od pogody i od tego co ktos inny robi na innych urzadzeniach w tej sieci wi fi .

Dodano po 1 [minuty]:

Rowniez, grajac u mnie w domu jest ok a u znajomego raz gralem to nie moglem i wyszedlem bo to nie mialo sensu 200 ok PINGU
  • #3 16362295
    Gamer PL
    Poziom 6  
    A więc nawet gdy gram przy zajebistej pogodzie i w nocy gdy nikt mojego wi-fi nie używa to dalej jest to samo. A kabel mam podłączony od routera do kompa. A wcześniej gdy nawet 5 urządzeń byłoby mojego wifi podłączonych to tez dany problem nie występował.
REKLAMA