Z góry mówię, że fb psuje jakość
Witam, piszę ponieważ mam problem z moim telefonem. Miałem dziś w domu pewną akcję i zbiła mi się szybka na aparacie ( z tyłu) troszkę do środka. Wyjąłem szybkę oraz ramkę jak było na filmiku (yt).
Starałem się wyczyścić resztki szkła za pomocą paieru toaletowego. Wydaje mi się, że na aparacie nie ma żadnej ryski.
Zdjęcia robiłem z pękniętą szybką oraz bez szybki po jej sciągnięciu.
Proszę bardzo o pomoc, ponieważ potrzebuję sprawny aparat jak najszybciej.
Czy gwarancja obejmuje coś takiego ?
Ile może kosztować serwis ?
Ile może kosztować wymiana całego aparatu ?
Można naprawić to samemu ?
Ps. W załączniku przesyłam zdj. Zdjęcie nr 1 to jest z szybką jeszcze: zdjęcie nr 2 jest już bez szybki; zdjęcie nr 3 jest zrobione zapalonej oczywiście bez szybki; zdjęcie nr 4 jest próbą złapania ostrości z bliska.
Pozdrawiam
Witam, piszę ponieważ mam problem z moim telefonem. Miałem dziś w domu pewną akcję i zbiła mi się szybka na aparacie ( z tyłu) troszkę do środka. Wyjąłem szybkę oraz ramkę jak było na filmiku (yt).
Starałem się wyczyścić resztki szkła za pomocą paieru toaletowego. Wydaje mi się, że na aparacie nie ma żadnej ryski.
Zdjęcia robiłem z pękniętą szybką oraz bez szybki po jej sciągnięciu.
Proszę bardzo o pomoc, ponieważ potrzebuję sprawny aparat jak najszybciej.
Czy gwarancja obejmuje coś takiego ?
Ile może kosztować serwis ?
Ile może kosztować wymiana całego aparatu ?
Można naprawić to samemu ?
Ps. W załączniku przesyłam zdj. Zdjęcie nr 1 to jest z szybką jeszcze: zdjęcie nr 2 jest już bez szybki; zdjęcie nr 3 jest zrobione zapalonej oczywiście bez szybki; zdjęcie nr 4 jest próbą złapania ostrości z bliska.
Pozdrawiam