logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ACER Iconia ONE 10 - Opcje programisty - jak uruchomić

Artur8107 28 Mar 2017 15:20 5271 5
REKLAMA
  • #1 16376861
    Artur8107
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam wszystkich,

mam dosyć pilny problem, kupiłem tablet ACER Iconia One 10 B3-A20 z drugiej ręki.
    Po przywróceniu ustawień fabrycznych jest problem, nowa instalacja dochodzi do momentu uwierzytelnienia gdzie tablet żąda ode mnie wpisania maila gmail lub numeru telefonu które wcześniej były ustawione na tym tablecie.
    Znalazłem instrukcje jak dostać się do opcji programisty poprzez informację o tablecie i klikanie kilkukrotnie w określone miejsce tyle, że to u mnie nie działa.
    Podobno jest jakaś możliwość obejścia tego problemu ale nie wiem jaka.....

Bardzo Was proszę o pomoc, jestem w stanie nawet zapłacić za instrukcję jak to zrobić....

Będę niezmiernie zobowiązany za pomoc.

Pozdrawiam
    Artur
  • REKLAMA
  • #2 16376993
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1659
    Robiłeś tak jak tutaj na filmiku? https://www.youtube.com/watch?v=XrFyYxA4v6o
  • REKLAMA
  • #3 16377282
    Artur8107
    Poziom 10  
    Tak, tych filmików jest kilka lub nawet kilkanaście na youtube i generalnie wszystkie pokazują to samo. Niestety w moim przypadku to nie działa :-(
  • REKLAMA
  • #4 16377361
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1659
    Możesz próbować wgrać nowy firmware i wtedy dopiero sposobu z filmiku. Jeżeli to nie zadziała trzeba będzie użyć odpowiedniego boxa serwisowego.
  • REKLAMA
  • #5 16377403
    Artur8107
    Poziom 10  
    nutergsm napisał:
    Możesz próbować wgrać nowy firmware i wtedy dopiero sposobu z filmiku. Jeżeli to nie zadziała trzeba będzie użyć odpowiedniego boxa serwisowego.

A czy możesz coś polecić albo podesłać jakiś link?
REKLAMA