Z tego co zauważyłem to używasz besta bez klucza więc nie wiem czy nim ten telefon zrobisz. To jest nokia ale na platformie MTK i dlatego masz inny rodzaj plików. W nowym Infinity best wybierasz zakładkę mtk i poprostu wczytujesz wszystkie pliki które masz i wgrywasz.
Druga rzecz piszesz
Fu-Fu napisał:
Witam!
Mam padnięta Nokię 225 DS, mam BESTA, mam tez folder z plikami oprogramowania, niestety program nie widzi plików:
w wyżej że masz RM-1012 a
RM-1012 jest to nokia 225 SS
RM-1011 Jest to nokia 225 DS
Tak to jest crack, w takim razie kupuję klucz od razu. Żaden sposób nie działa na ten telefon, a NSU to oczywiście jest problem z plikiem jak w tym temacie:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2885935.html
z tym, że ja usunąłem wszystkie znaki przed/po, lub dodałem myślnik przy RM1012 to dalej jest komunikat :
C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\RM-1012\RM-1012_30.06.11_032.vpl has invalid signature.
✨ Użytkownik ma problem z wgraniem oprogramowania do telefonu Nokia 225 DS (RM-1012) za pomocą programu BEST. Mimo posiadania odpowiednich plików, program nie widzi ich w oknie wyboru. Użytkownicy sugerują zaznaczenie trybu dead mode oraz ręczne wybranie plików. Wskazano również na możliwość problemów z nazwami plików, które powinny być dostosowane do formatu RM1012. Dodatkowo, zauważono, że używanie BEST bez klucza może być przyczyną problemów, ponieważ Nokia 225 działa na platformie MTK, co wymaga innego podejścia do flashowania. Użytkownik rozważa zakup klucza, aby móc poprawnie wgrać oprogramowanie. Wygenerowane przez model językowy.